Dekoráció és ünnepségek

Összecsukható virágszámlák: utasítások saját kezűleg

eredeti virág hajtás számlák

Eleged van a klisés ajándékokból? Szeretne valami érdekeset, kreatívot és egyben szeretetteljeset adni kedvenc embereinek? A virágcsokrok, csokoládék, ékszerek, utalványok és mások régóta közhelyek. De még mindig lehetősége van arra, hogy eredeti ajándékkal kedveskedjen barátainak vagy családtagjainak. Fogalma sincs, hogyan történhetne ez? Nem baj, van egy szokatlan ötletünk! Hallottál már a pénzből készült origamiról? Ezeket bármilyen formában és kreatív módon összecsukhatja, hogy meglepje kedvenc embereit azáltal, hogy az ajándékot szeretővé, praktikussá és hasznossá teszi. Ahelyett, hogy sokáig keresné a bosszantó borítékokat, díszes ajándékot adhat a pénznek. Ha felkeltette érdeklődését, és szeretne többet megtudni róla, rövid, lépésről lépésre szóló útmutatót adunk Önnek a virágbankjegyek hajtogatásáról és például egy rendkívüli csokor létrehozásáról..

Az összecsukható virágbankjegyeket különböző alkalmakra használhatjavirág bankjegyek fold érdekes

virág bankjegy hajtogatott torta

virág bankjegy hajtogatása nem sikerült

virág bankjegy hajtogatás ajándék

virág bankjegy fold fold esküvő

virág bankjegy hajtogatott rózsa

virág bankjegy fold boldog

virág bankjegyek fold szép

virág bankjegy fold euró

virág bankjegy hajtogatott rózsa

virág bankjegy összecsukható

A virágszámlák összehajtása nagyon hasznos, és a változatot nemcsak születésnapokra, hanem különböző alkalmakra is használhatja – karácsonyra, névnapra, esküvői ajándékra vagy akár esküvői menyasszonyi csokorra. Mindig virágozzon egy csodálatos ötletet, ha a női szívhez vezető legrövidebb utat keresi. Te vagy a szeretet egyetemes szimbóluma! Számos lehetőség van virág ajándékokra, de engedje szabadon fantáziáját! Összegyűjtöttük Önnek a legszebb és egyben legkreatívabb összecsukható utasításokat. Egyformán szólnak a kézműves szakembereknek és azoknak, akiknek nincs kéz a kézműveskedéshez.

Origami virág – utasítások

virág bankjegy hajtogatási utasítások

virág bankjegy fold fold

virág bankjegyek hajtsa lépésről lépésre

virág bankjegy hajtogatási utasítások

virág bankjegy fold fold diy

virág bankjegyek hajtsa lépésről lépésre

virág bankjegy hajtogatási utasítások

virág bankjegy fold fold diy

hajtogatott virág bankjegyeket, hogy magad

virág bankjegyek hajtsa lépésről lépésre

1. lépés

Először helyezze a bankjegyet halványabb oldalával vízszintesen maga elé.

2. lépés

Ezután hajtsa be a vízszintes középvonalat. Ezután erőteljesen meg kell húzni a hajtogatott élt.

3. lépés

Ezután nyissa meg újra a számlát. Hajtsa az egyik sarkot a középvonalhoz. Ismét, mint a 2. lépésben, vigyen fel erőteljes felületet a hajtogatott élre.

4. lépés

A többi sarkot is a középvonal felé kell hajtania.

5. lépés

Most hajtsa az alsó szélét a középvonal felé.

6. lépés

A felső széle következik. Azt is össze kell hajtani.

7. lépés

Ezután hajtsa fel az alsó oldalt a felsőre, és húzza erőteljesen az összehajtott szélét.

8. lépés

Hajtson össze két másik számlát ugyanígy. Ezután helyezze őket egymás mögé úgy, hogy az ezüst hegy bal és jobb oldalon legyen.

9. lépés

A huzaltól kb 20 cm -t kell levágni. A közepére kell bólintania, és a hajtogatott számlákra kell helyeznie.

10. lépés

Vegye figyelembe azt a tényt, hogy a huzalnak középen kell lennie, hogy a virág szebb legyen. Ezután csavarja a vezetéket a számla alá.

11. lépés

Most nyissa ki a megfelelő szirmokat. Felhívjuk figyelmét, hogy nyitáskor a hüvelykujját kell közéjük tenni, és középső ujjával alulról hozzá kell nyomni.

12. lépés

Ezt meg kell ismételni mind a hat szirom esetében. És már kész!

Nagyszerű pénz összecsukható ötletek: lenyűgöző esküvői ajándék

Ennek a videónak a segítségével könnyedén szép szívet készíthetsz pénzből, mint díszes esküvői ajándékot. Ezekhez az egyszerű utasításokhoz nagyobb számlára lesz szüksége, minél nagyobb, annál jobban fog kinézni a végtermék. Különösen szépnek tűnnek minden összecsukott pénz ajándékokkal való összeállítások, például egy csokor virágrózsa pénzrózsából, vagy egy képkeret sok szívből, pénzből, néhány szeretetteljes mondattal kombinálva, amelyek egyenesen a szívedből származnak. Ezen a linken még sok csodás ötletet talál az esküvőre szóló pénzbeli ajándék valódi figyelemfelkeltővé alakítására. Nézd meg és hagyd, hogy inspiráljon!

A “pénz ajándék hajtogatás” technika jelenleg nagyon népszerű, és átitatja a szeretet egy kis darabját. Lepje meg barátait egy ilyen esküvői ajándékkal. Reméljük, élvezni fogja a pénz hajtogatását!