Dekoráció és ünnepségek

Mondókák egy lány születésére + kézműves utasítások egy remek üdvözlőlaphoz

a legjobb mondások a lányok születéséről

A gyermek születése kétségtelenül minden család egyik legboldogabb pillanata. A kis angyal, akit türelmetlenül vártál kilenc hónapja, már itt van! Természetesen ez alkalomból gratulálnia kell a boldog szülőknek, és a mi hozzájárulásunk segíthet ebben. Itt összegyűjtöttünk néhány bölcs gondolatot, mély idézetet és mondást egy lány születésével kapcsolatban, amelyekből inspirációt meríthet. Az alábbiakban részletes utasításokat talál az üdvözlőkártya elkészítéséhez, amellyel örömet szerezhet a kislányának. Reméljük tetszenek az ötleteink!

Nagyszerű gondolatok, idézetek és mondások egy lány születéséről

A kislány mondásai a születést idézik

Kislányom gratulálok

Kislánya nagy öröm szülők

Betűk mondások születésnapi lány vers üdvözlőlap

Születési mondások lányoknak angolul

Születési mondások lányok gratulálnak a szülőknek

A kislány szülei gratulálnak az ötletekhez

Kislány idézet keresztény

Mondatok a születő lányról a versben inspirálóak

Kislány születési kívánsága

Az idézetek és mondások egy lány születéséről nagyon változatosak – a humorosoktól a mélyrehatóakig és igazán meghatóak. Tekintse meg fotóinkat, és találja meg az alábbi ötletet, amely a legjobban tetszik! Ezután a szép szavakkal írhat az új szülők üdvözlőlapjaira. Javaslataink megfogalmazási segédletként is használhatók saját, eredeti gratulációik „felfedezésére”. Ha nehezen talál ihletet, gondoljon csak az aranyos kislányra. Mert a kislányok igazi csodák és igazi ajándék az égből!

Mondókák egy lány születésére – írj rá egy nagy üdvözlőlapra

boldog születést kívánok

Születési mondások lány mély versek

Kislány nagy üdvözlőlap rózsaszín

Baba szülők gratulálnak üdvözlőlap

Születési mondások lányoknak ötletek és javaslatok

Szólások a születési lány szép

Mondd baba versben

Mondván baba kis csoda második gyermek

A kézműves ötletünkhöz egy nagyszerű üdvözlőlaphoz egy lány születéséhez a következőkre van szüksége:

– egy darab karton – körülbelül 29 x 10,5 cm

– két fehér, suttogó papírlap, egyenként 13,7 x 9,7 cm és 13,5 x 9,5 cm (a kis különbség azért szükséges, hogy minimális keret keletkezzen a kártya készítésekor)

– ragasztó

– négyzet alakú sütőpapír

– Bélyegző! Lyukasztó (megvásárolható a hobbiboltban vagy online rendelhető)

– vékony arany szalag vagy szálak

– kétoldalú ragasztó

Bájos üdvözlőlap kislánynak – utasítások

Születési mondások lányok inspiráló ötletek

Mondjuk keresztény baba elmélkedő

Példabeszédek egy lány születéséről versben

Lány születési mondások idézetek

Mondván baba ajándék mély

Születési mondások lányok humoros

Mondjuk keresztény baba

Először hajtsa össze a kartonlapot középen – 14,5 cm -nél. Ez tulajdonképpen a kártya alapja. A darab lehet szürke vagy más színű – a fehér vagy halvány rózsaszín nagyszerű lehetőségek. Ezután ragassza össze a két Whisper White papírlapot. Javasoljuk, hogy folyékony kézműves ragasztót használjon. Ha elkészült, ragassza fel a két papírlapot a kartonlapra – a nagyobb fehér papírlapot lefelé fordítva. Hagyja a ragasztót egy ideig megszáradni.

Ezután vegye be a négyzet alakú pergamenpapírt. Az ütéssel befelé kerekítheti a sarkokat, hogy ne tűnjön olyan unalmasnak. A lufik alapjául a pergamenpapírt használjuk. Ezek kiszűrése valójában a következő lépés.

Minden Stampin ’Up lyukasztóhoz néhány bélyegző tartozik, amelyeket csak kézimunka közben tehet. Ennek tartalmaznia kell egy léggömb pecsétet is. A készlet néhány színt is tartalmaz – ebben az esetben két rózsaszín árnyalatra van szüksége – egy világosabb és egy sötétebb. Vegyünk egy külön papírlapot, és nyomjunk rá körülbelül 10 rózsaszín léggömböt a két árnyalatban. Végül óvatosan ki kell üríteni őket.

Készítse el saját babakártyáját – lépésről lépésre

Spuch drága anya lánya

Mondván angol lánya

Idézet inspiráló lánya, Amy Tan

Mondások a születő lány lánya legjobb ajándék

Idézet elmélkedő baba

Most jön a legnehezebb rész – a lufik összeragasztása. Ehhez használjon kis darab kétoldalas szalagot. A “léggömbök” alakjának emlékeztetnie kell egy virágcsokor formájára.

Ha kész, rögzítse a hátlapra-ismét néhány apró kétoldalas szalaggal, 5-6 darab vékony arany szalaggal (vékony arany színű szálak is használhatók). Végül csomózza össze ezeket óvatosan, hogy a lufik a lehető legreálisabbnak tűnjenek.

Ezután ragassza fel a „lufikat” a sütőpapírra. Ezt az alapot ragasztóval is rögzítenie kell a kártyához. Ahhoz, hogy a kártya tökéletes legyen, hozzáadhat még néhány szót – például „Gratulálok” vagy csak a rövid „Hurrá” ´.

Így néz ki a kész kártya!

Kislány bütyköl üdvözlőlap

A fenti képen láthatja, hogyan néz ki a kész kártya. és itt a videó utasításokat is megtalálhatja ehhez!