Dekoráció és ünnepségek, Halloween

Smink Halloweenre: hasznos tippek a tökéletes megjelenéshez

Smink tippek vámpír smink

Hamarosan itt a Halloween, és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy tökéletes legyen a fesztiválra? Akkor tudnia kell, hogy a megfelelő jelmez megtalálása csak a munka fele – a sminkelés valójában több időt vesz igénybe, és sokkal nehezebb megcsinálni. Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, hogyan kell helyesen csinálni a Halloween -sminket, hogy végül ijesztőnek és gyönyörűnek tűnjön. Kövesse tippjeinket, hogy rengeteg pénzt spóroljon meg a professzionális sminkeken! Sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

Smink a Halloweenhez – nagyszerű ötletek a felejthetetlen megjelenéshez

Smink vonzó ötletek és utasítások Halloween

Sminkelési tippek macskák sminkelése Halloween

A Halloweenre való sminkelés valójában nem olyan nehéz, mint első pillantásra tűnik – csak néhány trükköt kell tudnia előre, hogy elérje a kívánt eredményt! A legfontosabb, hogy csak minőségi, vízálló termékeket használjunk – szempillaspirált, alapozót, rúzst, szemceruzát stb., Hogy a halloweeni smink elég sokáig tartson. Természetesen a sminkelési technikának másnak kell lennie az adott jelmeztől függően, de az alábbiakban talál néhány kreatív ötletet, amelyeket példaképként és inspirációforrásként használhat. Reméljük, hogy javaslataink között talál valamit az Ön számára!

Smink tippek a Halloween jelmeztől függően – boszorkány

A Halloween boszorkány sminkjét pótold magad

Make up boszorkány lenyűgöző ötletek Halloween

Halloween jelmez boszorkány smink tippek

Smink Halloween vonzó boszorkány sminkhez

A boszorkány jelmez Halloween klasszikusa, ezért adunk ötletet a gyors sminkeléshez. Először is sápadtá kell tenni az arcodat – erre a célra használj világosabb alapozót, mint a természetes bőrszíned, vagy babaporodat (ebben az esetben meg kell mosni az arcodat és alapozót is felvinni). Hangsúlyozza a szemét sötét szemhéjfestékkel – fekete, sötétzöld, mélykék vagy lila színben, az ajkakat – sötétvörös rúzzsal. A műszempilla remek ötlet – mind a felső, mind az alsó szemhéjra. Ha művészileg tehetséges vagy, akkor megpróbálhatsz egy pókhálót rajzolni a szemed sarkába vagy a homlokodra szemceruzával (a fenti képek jobb ötletet adnak neked).

Halloween smink: vámpír nő

Halloween vámpír nő smink alkalmazása

Smink a Halloween jelmez vámpír nő után

Halloween jelmez vámpírhoz illő smink

Smink a Halloween vámpír sminkelési utasításaihoz

A Halloween vámpír asszonya sminkje nagyjából ugyanaz – sápadt arc, erősen kiemelt szemek és ajkak. A különleges horror hatás érdekében használjon vörös és lila színű szemhéjfestéket, és egy kis hamis vérrel hangsúlyozza az alsó ajakot vagy a száj sarkát.

Koponya smink alkalmazása-a tökéletes zombi smink

A Tatenkopf vonzó ötleteket alkot

Smink tippek zombi smink

A zombi sminket egy kicsit nehezebb elkészíteni, de mindenképpen megéri, mert az eredmény valóban lenyűgöző. Töltsük fel arcunkat babaporral halványan, és hangsúlyozzuk a szem körüli és az arccsont alatti bőrt vörös, lila és sötétkék szemhéjfestékekkel. Használjon sárga és szürke árnyalatokat, hogy utánozza a tipikus halálfoltokat a bőrön. A horror hatáshoz azonban a mély, véres sebek a legfontosabbak. Ezeket nagyon könnyen el lehet készíteni valamilyen áttetsző latex segítségével. Vigye fel rétegenként a bőrre, és hagyja teljesen megszáradni. Ezután tegyen egy alapozót a latexre, hogy illeszkedjen a bőrszínéhez. Miután elkészült, ollóval formálja mély sebnek (vigyázzon, nehogy megsérüljön), és az alatta lévő bőrt vérpirosra és barnára színezze. Tehát elérte a kívánt hatást! Különösen lenyűgöző sminket kaphat, ha az arcát egy ilyen mesterséges seb segítségével felére osztja. Az egyik fél ijesztő sminket felrakod, a másik felét pedig – a szokásos módon.

Arcfestés sablonok – sellő

Hableány arcfestő sablonok

Hableány jelmez arcfestés sablonok

Arcfestési sablonok és utasítások Halloween sellő

nagyszerű Halloween jelmezek sellő arcfestő sablonok

Arcfestési sablonok sellő Halloween

Arcfestési sablonok Halloween jelmez sellő

Ha a nagyszerű Halloween jelmezekről van szó, az utóbbi időben egyre többen merítenek ihletet különböző mitikus és mitikus lényektől. Ezért adunk Önnek egy egyszerű útmutatót arról, hogyan kell úgy elkészíteni, mint egy sellő. Nem kell más, mint hajháló, sötétkék szemceruza, krémes szemhéjfesték ezüst és török ​​kék színben, valamint kék szempillaspirál. Tegye a hajhálót az arcára, és szivaccsal vigye fel a kék szemhéjfestéket a homlokára és az arccsontjára. Ezután az ezüst színű szemhéjfestéket is fel kell vennie, hogy ombre hatást hozzon létre. Töltsük fel a szemeket kék árnyalatokkal, és hangsúlyozzuk az ajkakat a sötétkék kohl ceruzával. Teljes! Ez a smink nagyon alkalmas a gyermekek számára is.