Dekoráció és ünnepségek, Halloween

Halloweeni sütőtök faragása: eredeti ötletek + 10 nyomtatható sablon

Sütőtök faragása Halloweeni utasításokhoz

Már október van, Halloween kopogtat az ajtón, és hamarosan el kell kezdeni a felkészülést a fesztiválra. Fontos, hogy ne csak a nagyszerű jelmezt és a tökéletes sminket találjuk meg, hanem ennek megfelelően díszítsük fel a lakást. Ezért ebben a bejegyzésben adunk néhány kreatív ötletet a tök lenyűgöző dekorációihoz. Itt a kezdők megtanulják, hogyan kell faragni egy Halloween -i tököt, és 10 érdekes sablont talál nyomtatásra, valamint sok hasznos tippet. Reméljük tetszeni fognak ötleteink, és reméljük, hogy szívesen olvassátok őket!

Halloween sütőtök faragása – lenyűgöző dekorációs ötletek beltéri és kültéri használatra

Halloween tök finom faragás

A sütőtök Halloween bordát farag

Halloween tök farag nagy gyertya lámpást

Tök arc vicces dekorációs ötletek Halloween

Amikor Halloweenről van szó, a hagyományos töklámpások nélkülözhetetlenek. De nem mindenki faraghat Halloween tököt – van néhány trükk, amit előre tudnia kell a kívánt eredmény eléréséhez. Ezért az alábbiakban bemutatjuk az aranyszabályokat, amelyeket be kell tartani a sütőtök kivájásakor, faragásakor és formálásakor, hogy végül apró műalkotásokat kapjon. A cikk végén 10 eredeti sablont is talál, amelyeket ingyenesen letölthet, kinyomtathat és használhat a sütőtök faragása közben. Kövesse tippjeinket, és nyűgözze le családját és szomszédait stílusos és professzionálisan készített Halloween dekorációkkal. Ehhez sok sikert kívánunk!

Halloween tök faragása – hasznos tippek

Tök arc vicces dekorációs ötletek Halloween

Sütőtök faragás kínai motívumok sárkány

Tök Halloween lenyűgöző tervezési ötletek

Halloween tök kreatív kézműves ötletek DIY

Ha lenyűgöző Halloween -dekorációt szeretne készíteni beltéri vagy kültéri használatra, célszerű különböző méretű sütőtököt választani – így sokkal érdekesebb lesz az eredmény. Ne feledje, hogy minél kisebb a tök, annál nehezebb kivájni és díszíteni. Ezért, ha gyermekei is részt vesznek a faragásban, adjanak nekik a lehető legnagyobb gyümölcsöt, puha húsú. A legegyszerűbben használható sütőtök és a legjobb a Halloween -dekorációhoz a Howde, a korai szüret, a Rocket, a Non és az Aspen.

Tökfaragás: hogyan működik valójában?

Faragni és festeni Halloween tököt

Faragni tököt és festeni pókot

Halloween tökfaragás keksz formákkal

Halloween tök díszes ötleteket farag

Ha még nem volt tapasztalata a Halloween sütőtök faragásával a fesztivál előtt, hagyjon elegendő időt erre a feladatra, hogy elégedett legyen a befejezett díszítéssel. A sütőtökön kívül éles késre, némi szőrszálra, ceruzára és gyertyákra is szükség van az utólagos világításhoz (a tűzveszély elkerülése érdekében tündérfényeket is használhat). A sütőtök faragása valójában nagyon egyszerű – először is ki kell vágni a fedelet. Erre a célra használjon kést vagy kicsi fűrészt, és győződjön meg arról, hogy a vágás ék alakú és kissé befelé dől – ez valójában nagyon fontos a fedél megfelelő helyzetéhez a kivágás után. Jobb, ha zölden hagyja a tököt, hogy később fogóként használhassa.

Sütőtök faragása kezdőknek – Utasítások

Tök arc ijesztő Halloween

Készítse el saját Halloween töklámpását

A sütőtök pezsgőhűtőket farag

A következő lépés az, hogy minden sütőtököt kanalakkal vagy fagylaltos gombóccal kanalazunk ki (ne felejtsük el, hogy a tökhús finom, és lenyűgöző őszi receptekben is használható). Ezután a tököket tetszés szerint faragni kell, ijesztő vagy vicces arcokat rajzolva rájuk a ceruzával. De sokkal könnyebb, ha a cikk végén ilyen kész sablonokat használ. Vágáskor a legjobb, ha a szájával kezdi az arc helyes arányának meghatározásához. Alternatív megoldásként a sütőtök héjában figurákat is kivághat, süteményformákkal. Segíts magadon egy kalapáccsal, és légy különösen óvatos, nehogy megsérüljön a sütőtök, és elkerüld a sérüléseket! Ha végzett a faragással, permetezze be a tököket némi hajlakkal, hogy hosszabb ideig tartson. Ezeket tetszés szerint festheti és lakkozhatja is, de ez egy kicsit több időt vesz igénybe. Végül helyezzen gyertyát vagy fényláncot az üreges sütőtökbe – most már van egy csodálatos Halloween -lámpása, amellyel díszítheti a lakást, a teraszt és a kertet!

Halloween tök faragási sablonok

Halloween tökfaragó szemek

Halloween tökfaragó sablonok Drakula

Halloween tök faragási sablonok holdbagoly

Tök sablon repülő boszorkány

Tök sablon Frankenstein menyasszonya

Tök sablon szellemek

Halloween tök faragás sablon boszorkány

Tök Halloween faragás sablon macska hold

Halloween tök faragási sablonok boszorkány kalap

Tök sablon Halloween holló