Dekoráció és ünnepségek, Halloween

Halloween jelmezek férfiak – ötletek és javaslatok

Halloween jelmezek Superman férfiak

A férfiak gyakran nem szeretnek öltözni Halloweenkor, de nagyszerű ötletekre van szükségük a jelmezekhez. Ezért ebben a bejegyzésben kínálunk néhány érdekes javaslatot a Halloween jelmezekhez, amelyekből inspirációt meríthet. Akár készen vásárolt, akár saját készítésű – garantálják fantasztikus megjelenését a Halloween partin! Reméljük, tetszeni fognak ötleteink és javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassuk őket!

Halloween jelmezek férfiak: mi a divatos idén?

Halloween jelmezek férfiak vámpír hamis vér

Halloween jelmezek vámpír viktoriánus korban

Halloween jelmezek vámpír ijesztő hosszú fogak

Halloween jelmezek férfiak vámpír elegáns

Halloween jelmezek urak Drakula gróf

A férfiak halloweeni jelmezei ugyanolyan eredetiek és változatosak lehetnek, mint a nők álcái – csak nézze meg javaslatainkat, és győződjön meg róla! Az első ötlet, amit kínálunk, egy vámpír jelmez. A vámpíroknak szánt könyvek és filmek ma rendkívül népszerűvé váltak, és ugyanez vonatkozik a Halloween jelmezekre is. A hátborzongató vámpír megjelenés nemcsak szuper modern, hanem nagyon könnyű saját maga is: öltözzen fel egy elegáns fekete öltönyt – ideális esetben két pulóver kabátjával, és adjon hozzá egy hosszú köpenyt fekete vagy piros színben (általában ezek a színek) vámpírokkal kapcsolatos). A mesterséges vámpírfogak és néhány csepp vér adják ijesztő megjelenésednek az utolsó simítást. És egy régimódi cilinderrel úgy fogsz kinézni, mint egy igazi Drakula gróf! Ha szeretné, az arcát is természetellenesen sápadtá teheti – például színpadi sminkkel, és ennyi!

Halloween jelmezek férfiak – ötletek egy ijesztő megjelenéshez

Halloween jelmezek zombi férfiak ijesztő

Halloween jelmezek férfi zombi csatabárd

Halloween jelmez férfi zombi tiszt

Halloween jelmezek zombi pár ijesztő

Halloween jelmezek bohóc férfiak

Halloween jelmezek férfiak gonosz bohóc

Halloween jelmezek zombik férfiaknak

Halloween jelmezek férfiak szellem menyasszony pár

Halloween jelmezek férfiak szellem vőlegény

A Halloween vámpír jelmezei kétségkívül valóban aktuálisak, de ugyanez vonatkozik a hátborzongató zombi megjelenésre is. A lenyűgöző zombi jelmezhez régi, haszontalan ruhákra van szükség, amelyeket szándékosan szakítanak és bizonyos helyeken szennyeznek. Sokkal nehezebb feladat azonban a sikeres zombi smink – ehhez segítségre lehet szüksége, például a párjától. Sápadtá teheti az arcát, nagy karikákat készíthet a szeme alatt szemhéjfestékkel, és álcával díszítheti álcáját. És ha igazán hátborzongató megjelenést szeretne, akkor választhatja a mesterséges zselatinbőrt is, amely utánozza a nagy sebeket és hegeket (itt megtudhatja, hogyan kell őket csinálni). És ha a párja zombinak álcázza magát, akkor remekül nézne ki a Halloween -partin! A gonosz bohóc jelmeze is nagyon ijesztően néz ki – ennek megfelelően lehet sminkelni, vagy parókával borzongató maszkot felvenni – inspiráló ötletekért tekintse meg fenti fotóinkat! A bohóc jelmezek különösen ijesztőek lehetnek – akár egy horrorfilmből!

Halloween jelmezek férfiak – javaslatok, amelyek nagyon könnyen másolhatók

Halloween jelmezek urak hóhér ijesztő

Halloween jelmezek urak hóhér hóhéjjal

Halloween jelmezek urak középkori hóhérok

Halloween jelmezek férfi hóhér csuklya

Halloween jelmezek sorozatgyilkosok

Halloween jelmezek ijesztő sorozatgyilkosok

Halloween jelmezek férfiak szuperhős DIY

Halloween jelmezek férfiak varrni egy szuperhős álruhát

A Halloween jelmezek maszkkal készítik el saját szuperhősöd álcáját

Halloween jelmezek férfi DIY szuperhős álcázó cipő

Halloween jelmezek férfi szuperhősök

Halloween jelmezek pókember Batman Superman

Halloween jelmez férfiak kalapács doboz

Halloween jelmezek férfiak szuperhős álcázzák karton Thor

Halloween jelmez férfi szellem

Halloween jelmezek Superman férfiak

Azoknak a férfiaknak, akik nem akarnak sminkelni Halloweenkor, vannak ötletek a megfelelő jelmezekhez is – például egy középkori hóhér álruhája. A hóhér általában csuklyát visel, így az arca el van rejtve a szem elől, és a csatabárd egyáltalán nem lehet valódi – egy játék ugyanazt a funkciót töltheti be. A sorozatgyilkosnak való öltözködés is nagyon egyszerű – mindössze egy elegáns öltönyre (mint mindkét vámpírjelmezre) és egy késes játékra van szüksége, amelyet hamis vérrel gazdagon „díszítenek”. És a szellemviselet saját készítése valóban bolondbiztos feladat – fehér lepedővel az álcázás szó szerint kevesebb, mint tíz perc alatt elvégezhető! Ez valójában egy remek last minute ötlet egy Halloween jelmezhez, amely tökéletes, ha hirtelen meghívást kap például egy partira. És ha nem akar ragaszkodni a hagyományokhoz, és nem szeretne ijesztő jelmezt Halloweenre, akkor öltözzön fel, mint egy szuperhős! A szuperhős jelmezek igazán csípősek mind a Mardi Gras, mind a Halloween alkalmából, és igazán férfiasnak tűnhetnek – a fenti fotóink erre példák. Ha pedig kicsit kreatívabb vagy, akár saját magad is elkészítheted kedvenc hősöd álcáját! Felejthetetlen Halloween -t kívánunk!

A Halloween jelmezek férfi csontvázai ijesztőek

Halloween jelmezek férfi csontváz

Halloween jelmezek férfiak Robb Stark

Halloween jelmezek férfiak fekete nindzsa

Halloween jelmezek férfiak utánozzák

Halloween jelmezek férfi ijesztő maszk

Halloween jelmez férfiak Joker

Halloween jelmezek urak sötét varázslók

Halloween jelmezek A halál urai