Dekoráció és ünnepségek, farsang

Vicces farsangi jelmezek: remek ötletek pároknak és csoportoknak

vicces jelmezek Mardi Gras ötletek és inspirációk

Hamarosan jön a Mardi Gras, és biztosan mindenkit le akar nyűgözni egy eredeti jelmezzel. Jobb, mint viccesen felöltözni, igaz? Ebben a bejegyzésben remek ötleteket adunk a szórakoztató farsangi jelmezekhez, amelyek pároknak, vagy az egész családnak és baráti társaságnak megfelelőek. Így felhívhatja mindenki figyelmét a karnevál remek, vicces csoportos pillantásával. Javaslataink könnyen lemásolhatók – ha a vicces álcát akarja magának csinálni. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassuk őket!

Vicces jelmezek farsangra – ötletek a nagyszerű csoportos megjelenéshez

vicces jelmez ötletek pároknak

vicces Star Wars jelmezek

vicces jelmezek szuperhősök

vicces jelmezek csatlósai

vicces jelmezek szakács és egér ratatoille

vicces jelmezek Simpson család

vicces jelmezek családi csatlósai

vicces jelmez trollok

vicces kosztümök rajzfilm

vicces törpök jelmezek

vicces jelmez varázsló, harry potter

vicces jelmezek szellemirtók

vicces jelmezek hangulatjelek

vicces jelmezek Pac Man és a szellemek

Annyi eredeti és vicces jelmez van a Mardi Gras számára, hogy választhat, és itt 40 kreatív ötletet gyűjtöttünk össze kifejezetten az Ön számára, amelyekből inspirációt meríthet. Az alábbiakban néhány hasznos tipp található, amelyek segíthetnek a szórakoztató álcázás kiválasztásában. A vicces farsangi jelmezekhez remek ötleteket lehet szó szerint mindenféle forrásból meríteni – kedvenc filmjéből, könyvéből vagy számítógépes játékából, sőt, kedvenc ételeiből vagy a megcélzott hálózatokból is. Engedje szabadjára fantáziáját, és az eredmény kétségkívül egyedi lesz! Kezdjük a nagy csoportos jelmezekkel, amelyeket könyvek és filmek inspiráltak, és amelyek nemcsak népszerűek és könnyen felismerhetők, de nagyon jól is néznek ki. Először beszélje meg párjával, családjával vagy barátaival, akik részt vesznek a jelmezben, mely filmeket, tévéműsorokat, meséket, regényeket stb. Természetesen az emberek száma is fontos szerepet játszik – párként nem tudtál pároddal úgy öltözni, mint például a The Three Muskettiere. Nagyszerű ötlet, amely pároknak és nagyobb csoportoknak is alkalmas, a Star Wars jelmezek. A világszerte népszerű Star Wars -saga számos hősből áll, és néhányuk igazán viccesnek tűnik, mint például Yoda, Chewbacca, R2 D2. Egyéb lehetőségek közé tartoznak más emblematikus hősök is, mint Leia hercegnő, Han Solo, Luke Skywalker, Darth Vader, Padme Amidala vagy Rey és Finn – ha nagyobb csoportot gyűjtenek össze, akkor igazán vidámak és eredetiek lesznek! További filmhősök a trollok és persze az aranyos csatlósok. Szintén jó választás a gyermekeknek szóló rajzfilmek klasszikus hősei, például Mickey és Minnie.

Vicces farsangi jelmezek az egész családnak vagy barátoknak

vicces jelmezek Mardi Gras Alice Csodaországban

vicces jelmezek az Alice Csodaországban farsangra

vicces jelmezek Disney hercegnők

vicces jelmezek képregény hősök

vicces jelmezek Care Bears

vicces jelmezek családi szuperhősök

vicces jelmezek Alvin és a mókusok

vicces jelmezek gyümölcsök

vicces jelmezek Hófehérke és a hét törpe

vicces jelmezek Hófehérke

vicces jelmezek ördög kutya és ember

vicces jelmezek Mardi Gras ötletek és inspirációk

Az Alice Csodaországban jelmezek egyszerűen csodálatosak az idei Mardi Gras számára. A Cheshire -macska, az őrült kalapos, a fehér nyúl, a szívek királynője és természetesen maga Alice is igazán vicces kinézetű, figyelemre méltó hősök, akiket mintának választhat a farsangi jelmezéhez. Az Alice Csodaországban jelmezeket könnyű elkészíteni magadnak – itt megtudhatod, hogyan kell csinálni! A varázslatos mesékből meríthet ihletet a vidám farsangi jelmezekhez is – a Hófehérke és a hét törpe jelmezek tökéletesek egy nagy család számára, hiszen párosként úgy öltözhettek fel, mint Hamupipőke és a herceg, és amikor együtt vagy barátok farsangi partira mennek, mindenki választhat a Disney hercegnők közül! Valójában minden szuperhős jelmez tökéletes a Mardi Gras számára, és viccesnek és menőnek tűnhet – különösen, ha egy csoportban vagy.

Vicces farsangi jelmezek – különleges ötletek pároknak

vicces jelmezek Peter Pan és Tinker Bell

vicces jelmezek Anita és Roger 101 dalmát

vicces jelmezek aljzat és dugó

vicces jelmezek pár minion

vicces jelmezek tej és süti

vicces jelmezek Minnie és Mickey egér

vicces jelmezek Harley Quinn és Joker

vicces jelmezek zayuber és nyúl

vicces jelmezek Shreck

vicces jelmez szendvics

vicces jelmezek pizza darabok

vicces jelmezek facebook és twitter

vicces jelmezek tojás és csíkos szalonna

És végül, de nem utolsósorban az étel motívuma tökéletes a vicces farsangi jelmezekhez. Mit értünk ez alatt? Ön és partnere öltözhet olyan ételekbe, amelyek „összeférnek” – például tej és süti, tükörtojás és csíkos szalonna (példákért lásd a fenti fotókat). A pizza, sushi, szendvics, banán vagy ananász jelmezek is nagyon szórakoztatóak lesznek! Ennek alternatívájaként tetszőleges emblematikus párok filmekből, könyvekből stb. Tetszhetnek. Reméljük, hogy javaslataink között talált valamit magának, és boldog karnevált kívánunk!