Dekoráció és ünnepségek, esküvő

Piros esküvői ruhák: nagyszerű ötlet egy nem hagyományos esküvőhöz

piros esküvői ruhák gyönyörű modell fényes piros

Hamarosan itt az esküvője, és egy igazán szokatlan esküvői ruhát szeretne, amely mindenki figyelmét felkeltené? Akkor talán egy piros ruha a megfelelő választás az Ön számára! A vörös esküvői ruháknak különleges varázsa van, és ebben a bejegyzésben bemutatunk néhány furcsa modellt, amelyekbe beleszeret! Az alábbiakban a vörös szín szimbolikáját is elmagyarázzuk, amely sok országban a hagyományos esküvői ruha színévé teszi. Jó szórakozást olvasás közben!

Piros esküvői ruhák – az öröm, az energia és az új élet szimbóluma

vörös esküvői ruhák Vera Wang csodálatos szoknya

piros le a vállról egyenes öves esküvői ruhák

piros esküvői ruhák díszítése piros virágok

piros esküvői ruhák fekete díszítések míder

piros esküvői ruhák élénkpiros Vera Wang

vörös esküvői ruhák figurához illő csipke bordó

piros esküvői ruhák piros díszítések virágok

piros esküvői ruha modell világos piros fekete dekorációban

Történelmi szempontból a vörös esküvői ruhák valójában nem újdonságok. Még a római ókorban is a vörös volt a menyasszony hagyományos színe. A nők lángvörös menyasszonyi fátylat viseltek, „Flammeum” néven, amely a szeretetet és a gazdagságot jelentette, amelyeknek együtt kell járniuk az új esküvői párnak. A vörös szín a középkor és a reneszánsz idején is nagyon népszerű volt, egészen addig, amíg Viktória angol királynő 1840 -ben fehér ruhában nem ment férjhez, a fehérből az esküvői ruhák közös színe lett. Ma azonban a vörös igazi visszatérést tapasztal a menyasszonyi divatban, és olyan híres tervezők, mint Vera Wang és Oscar de la Renta pompás vörös esküvői ruhákat mutatnak be kollekcióikban. A sötét borpirostól és az élénkpirostól a játékos narancssárga vörösig – a szerelem színe újra „benne van” az esküvőkön!

A vörös esküvői ruhák valóban vonzóak és eredetiek!

strasszokkal díszített vörös esküvői ruhák

piros esküvői ruhák hátsó lenyűgöző díszítéseket

piros esküvői ruhák sellő övvel

piros esküvői ruhák le a váll modell hasított

piros esküvői ruhák lineáris modell romantikus megjelenés

piros esküvői ruhák trend menyasszonyi divat kirakat

piros esküvői ruhák figurához simuló felső arany színű dekorációk

piros menyasszonyi ruhák míder gazdagon díszített

piros esküvői ruhák gyönyörű modell ezüst díszek

piros esküvői ruhák felső kötött széles szoknya

piros esküvői ruhák színes bordeaux kötött felső

piros esküvői ruhák sötétvörös boleróval

Manapság egyre több nő választja a mutatós színű esküvői ruhákat, például a vöröset, mert sokkal érdekesebbnek és szemet gyönyörködtetőbbnek tűnnek. Ezenkívül a fehér szín bizonyos szimbolikához kapcsolódik, ami ma kissé elavult, nevezetesen – az ártatlanságot, a tisztaságot és a szüzességet jelképezi. Emiatt a fehér esküvői ruhák meglehetősen alkalmatlanok az érett nők vagy azok számára, akik nem először házasodnak össze. Ilyen esetekben a vörös esküvői ruha sokkal frissebbnek és eredetibbnek tűnhet – nézze meg fotóinkat, és győződjön meg róla! A vörös esküvői ruhák sok csillag számára is inspirálóak – a modell Chrissy Teigen például Vera Wang csodálatos vörös esküvői ruháját viselte, amikor 2013 -ban feleségül vette John Legend énekesnőt..

Piros esküvői ruhák idegen kultúrákban

piros le a vállról esküvői ruhák igazán elegáns

piros esküvői ruhák gyönyörű modell fényes piros

piros esküvői ruhák széles szoknya kötött felső nagyon elegáns

piros esküvői ruhák fehér ruha piros ékezetekkel

piros esküvői ruhák sötétvörös csipke romantikus

piros esküvői ruhák pompás dekorációk arany színben

piros esküvői ruhák fehér virágok japán stílusban

De a vörös esküvői ruhák is hagyományok sok idegen kultúrában, és általában új életet és termékenységet képviselnek. Indiában például Brahma főistenét vörös és arany köntösben ábrázolják. A piros a jólét, a szerelem és a boldogság istennőjének, Lakshminek a színe is, és hagyományosan az örömhöz, az élethez, a kreativitáshoz és az energiához kapcsolódik. Az aztékok között a menyasszony vörös tollakat viselt a kezén és a lábán az esküvői szertartás során. Kínában a vörös a vérségi kötelék csodáját jelenti – a házasságot. Ott a menyasszony és a vőlegény hagyományosan két pohárból iszik, amelyeket piros madzaggal kötnek össze. A vörös szín még mindig része az esküvői hagyományoknak számos országban, például Tajvanon, Koreában, Thaiföldön, Pakisztánban és Törökországban.

Piros esküvői ruhák: kinek felelnek meg?

piros esküvői ruhák elegáns modell lila

piros esküvői ruhák fényes piros pompás szoknya széles

piros esküvői ruhák kötött felső piros

vörös esküvői ruhák esküvői John Legend

piros esküvői ruhák fényes piros szoknya aszimmetrikus

piros esküvői ruhák sellő figura-ölelés

piros esküvői ruhák fehér szoknya

piros esküvői ruhák egyenesen szuper elegánsak

piros menyasszonyi ruhák széles szoknya hajra tűzve

piros esküvői ruhák DElo fehér

piros esküvői ruhák szoknya pompásan

Ha szereti a piros esküvői ruhákat, és ilyen modellt szeretne választani, akkor tudnia kell, hogy a ruhadarab jól áll -e Önnek. A szín különösen alkalmas sötét hajú, nem túl világos bőrtípusú nőknek. A szőkéknek is vannak megfelelő árnyalatai – a vörös tónusok valójában több mint 26! Fontos, hogy az árnyék illeszkedjen a bőr és a szem színéhez, de egyéniségéhez is. Ha megtalálod a megfelelő piros árnyalatot, akkor biztosan ragyogni fog! Elvileg a sötétebb és tompított árnyalatok tökéletesek a szőke hajú nők számára, míg a barna színek az erősebb vörös tónusokat is megengedhetik. A borpiros, rubinvörös, bíborvörös, bordeaux -i, cseresznyevörös, fukszia (rózsavörös), korallpiros, téglavörös, narancsvörös árnyalatok, valamint a meleg árnyalatok aranyszínű aláfestéssel, például réz- és rozsdavörös különösen népszerűek a brut divatban. Az esküvői ruha lehet teljesen vörös, vagy érdekes kombináció a piros és a fehér, arany vagy ezüst között – az Ön preferenciáitól függően!