Dekoráció és ünnepségek, esküvő

Elefántcsont kontra fehér esküvői ruha: mi a különbség?

Esküvői ruhák elefántcsont színű nagy

Legyen szó hercegnőruháról vagy elegáns koktélruháról, a tökéletes esküvői ruha keresése nem könnyű, és sok gondolkodást igényel. Az egyik legnagyobb? A megfelelő fehér árnyalat kiválasztásakor divatszakértőkkel konzultáltunk, hogy lebonthassuk a fehér, törtfehér és elefántcsont közötti különbséget. Ebben a bejegyzésben pedig tippeket adunk a döntéshozatalhoz.

Fedezze fel az esküvői ruha és a klasszikus fehér elefántcsont színű varázsát, és hagyja, hogy fotóink inspiráljanak!

Esküvői ruha klasszikus világos fehér színben

Esküvői ruhák elefántcsont vs fehér

A legkönnyebb fehér, más néven erős fehér, az esküvői ruha hagyományos színe. Ezt általában fehérítik, hogy tiszta árnyalatot kapjanak. Ezért az esküvői ruhák főleg szintetikus anyagokból készülnek (szatén, taft és poliészter keverékek).

A „klasszikus fehér” szín arról ismert, hogy átveszi környezete színeit. De túl elektromosnak tűnhet egy ízléshez. Ennek során az éles fehér az évek során elvesztette népszerűségét, mivel a menyasszonyok általában a hízelgőbb árnyalatokat részesítik előnyben. Ezért a szakértők arra számítanak, hogy a szín továbbra is elveszíti népszerűségét.

„Azt tanácsoljuk a menyasszonyoknak, hogy legyenek óvatosak az erős fehér kiválasztásakor, mert a HD kamerák világoskék árnyalatban tudják megjeleníteni a ruhákat” – figyelmeztet a menyasszonyi butik tulajdonosa, Ruthie Broughton. „A menyasszonyoknak gondolniuk kell az esküvői helyszín világítására, és beszélniük kell a fotósukkal. ”

Természetes fehér kontra elefántcsont szín esküvői ruhákhoz

Esküvői ruhák kiválasztása

“Gyémántfehérnek” vagy “selyemfehérnek” hívják, ez a legfehérebb árnyalat, amelyet a természetes szálak elérhetnek. A természetes fehér valahol a fényes fehér és az elefántcsont szín között van. De az agyagnak valamivel kevesebb melege van, mint az elefántcsontnak. Egyes nők attól tartanak, hogy nem ez lesz a legkönnyebb fehér, nem fog olyan menyasszonyi megjelenésű lenni. De ez egyáltalán nem így van.

A természetes fehéret általában ugyanúgy lehet fényképezni, mint az erős fehéret (mínusz a nem kívánt blues). A szín azonban sokkal hízelgőbb a bőrszínek széles skáláján, különösen a sárga árnyalatúaknál.

Elefántcsont szín: az egyik legdivatosabb és legnépszerűbb árnyalat ma esküvői ruhákhoz

Elefántcsont színű

Gyakran “tojáshéjnak” is nevezik, ez az árnyalat gyorsan a legnépszerűbb fehér árnyalattá vált a modern menyasszonyok számára. A krémes szín bizonyos fokú luxust ad, miközben továbbra is fehérként fényképezik. Néhány elefántcsont színű ruha sárga árnyalatú, szemben a lágy fehér megjelenéssel.

Ha az elefántcsont választása a hagyományos fehér helyett idegesít, a szakértők ragaszkodnak ahhoz, hogy a legfontosabb az, hogyan érzi magát a ruhában. A választásnak ehhez kell kapcsolódnia, és nem annyira a tényleges árnyékhoz. „Az emberek hajlamosak azt feltételezni, hogy minden elefántcsont modell mindig sárga vagy enyhén rózsaszín árnyalatú” – mondja Madison Blackburn, a menyasszonyi butik tulajdonosa. “De szabad szemmel a legtöbb menyasszony úgy gondolja, hogy az elefántcsont színű modellek a polcon törtfehérek, amíg másképp nem mondják.”

Válassza ki a megfelelő árnyalatot a bőrtónusának megfelelően

Esküvői ruhák természetes fehér elefántcsontból

„Az általános szabály az, hogy a világosabb fehér a legjobban a sötétebb bőrszíneken, sárga vagy olajbogyó árnyalatú” – magyarázza Nancy Rodrigues Spirito tervező és varrónő. “A világos bőrön lévő fehér ruhák túlságosan sápadtak és kimosottnak tűnhetnek.”

Ha a bőrtípusod világos vagy rózsaszín árnyalatú, a sárga-elefántcsont a legjobban kiegészíti az arcszínt. “Az elefántcsont általában a fehér leghízelgőbb változata” – mondja Blackburn. – Tehát ha kétségei vannak, akkor elefántcsont.

Ha nem vagy száz százalékig biztos a bőrszínedben, kérdezd meg az esküvői öltöző tanácsadóját. Említse meg, hogy bizonytalan abban, hogy melyik fehéret szeretné, és kérjen segítséget. A tanácsadó lebonthatja a lehetőségeit, és elmagyarázhatja, mi a legjobban kiegészíti (vagy nem) az Ön elképzelését.

Ha már szóba kerül, a legjobb, ha személyesen összehasonlítjuk. “Az egyetlen módja annak, hogy valóban megtaláljuk a legjobb árnyalatot, ha kipróbáljuk a ruhákat, lehetőleg természetes fényben” – mondja Spirito.

Ezenkívül nézze meg ötleteinket a szuper romantikusnak tűnő alkalmi esküvői ruhákhoz!

Elefántcsont és fehér: mi a különbség?

elegáns esküvői ruha purisztikus sellő

Esküvői ruha csipke nagyon romantikus

szuper szép esküvői ruha leesett vállát természetes fehér

Esküvői ruha kiválasztása elefántcsont vs fehér

Elefántcsont színű esküvői ruhák görbe hölgyeknek

Esküvői ruha sellő nagyon romantikus fátyol

Esküvői ruhák különböző fehér tónusokban

Esküvői ruhák elefántcsont színű nagy

Esküvői ruhák mézfehér elefántcsont színű

Esküvői ruha szuper romantikus csipke

Elefántcsont színű esküvői ruha

klasszikus fehér esküvői ruhák

Esküvői ruha elefántcsont színben

Esküvői ruha szoknya gyönyörű elefántcsont színű

válassza ki a megfelelő fehér árnyalatot

Elefántcsont hercegnő kinézetű esküvői ruha

Esküvői ruha díszes elefántcsont színű

Tervező esküvői ruha fényes fehér hátsó

Hableány esküvői ruha csipkével

gyönyörű esküvői ruha pezsgő színű fátyol

Vintage esküvői ruha elefántcsont színű

nagy esküvői ruha elefántcsont színű nyári esküvő

Esküvői ruhák 2021 modern mini

rövid esküvői ruha szoknya terjedelmes

Esküvői ruhák 2021 -es díszítések fémes hatásúak