Dekoráció és ünnepségek, életmód

Szervezzen grillpartit: kreatív ötletek és tippek a tervezéshez

Buli a kertben barátaival nagyszerű ötletek

Mindjárt itt a nyár és itt az ideje a BBQ partiknak! Ebben a bejegyzésben elmondjuk, hogyan kell megszervezni a tökéletes grillpartit – húsvétra, egy különleges alkalomra, például születésnapra, vagy egyszerűen csak eltölteni egy kellemes időt barátaival vagy családjával. Engedd magad inspirálni! Reméljük, hogy élvezni fogja a felkészülést!

Szervezzen grillpartit – határozza meg a dátumot

Barbecue party szervezése Készítsen bevásárló listát

Barbecue party szervezni hús kolbász zöldségek

Party grillezett húskert

Tippek a szabadtéri partik tervezéséhez

Buli a kertben barátaival nagyszerű ötletek

A szabadtéri grillpartik Németországban hagyományok, és a saját kertjükben, a teraszon vagy az erkélyen vagy egy nyilvános grillezőhelyen rendezhetők. Ahogy ígértük, íme néhány tipp a tökéletes grillezéshez – az ételekhez, a szükséges kiegészítőkhöz, a meghívókhoz, az asztaldíszekhez, a bevásárló listához és még sok máshoz. Ahogy gyakran helyesen mondják, a jó felkészülés a munka több mint fele. És ha követi a parti kalauzunkat, biztos lehet benne, hogy minden a tervek szerint fog alakulni. Először a dátumot kell beállítani. Nézze meg előre az időjárás -előrejelzést, és ha rossz idő várható, készüljön fel rá. Ha a fesztivált a szabadban szervezi, bérelhet például pavilont. De ennek legalább 1-2 héttel korábban meg kell történnie. Alternatív megoldásként a partit egyszerűen a teraszon vagy az erkélyen lehet megtartani.

Tervezzen grillpartit lépésről lépésre – hozzon létre vendéglistát

Barbecue party szervezni ötleteket étel

Szervezzen grillpartit, készítsen kerti salátákat

Asztal díszítő csokor virág fél

Szervezze grill parti asztal világítás gyönyörű megjelenés

Party szervezzen kerti tippeket és ötleteket

Szervezzen barbecue party vásárolni italokat

Barbecue party szervezése Vendéglista létrehozása

Barbecue party hús BBQ szósz gyümölcs nyárs szervezése

Ezután hozzon létre egy vendéglistát, és barkácsoljon, vagy vásárolja meg a meghívókat. Kérjen elfogadást vagy elutasítást, hogy tudja, hány emberre lehet számítani. A hagyományos meghívók helyett e -maileket is küldhet, vagy egyszerűen tájékoztathatja barátait a Facebookon vagy a WhatsAppon keresztül. Ha igazán nagy bulit rendez, érdemes a szomszédokat is figyelmeztetni az esetleges zajokra.

Vásárlási lista írása

nagy asztalfutó papírból készült színes party

A barbecue party remek fából készült csészealátéteket szervez

A barbecue party ötleteket és javaslatokat szervez

A következő lépés az élelmiszerbolt listájának összeállítása a párt számára. A grillezésre szánt hús mellett grillezett sajtot, salátákhoz való hozzávalókat is vásárolhat – például burgonya- vagy tésztasalátát, kenyeret, különféle alkoholos és alkoholmentes italokat – sört, bort, ásványvizet, jeges teát, gyümölcsleveket stb. Ne csak a vendégek számát vegye figyelembe, hanem kulináris preferenciáikat is. Például, ha meghívott néhány vegetáriánust vagy vegánt, akkor nekik is készítsen valami különlegeset.

Szerezze be a grillezéshez szükséges evőeszközöket és tartozékokat

Barbecue party szervezi a kiegészítőket és evőeszközöket

nagyszerű eldobható tányér színes buli

színes eldobható tányérok és party szalvéták

nagy ruhás szalvéta party

Szervezzen grillpartit, hajtson össze szalvétákat

A partikoktélok díszítik a szívószálat

nagy party hűtőtáska italok

Szervezzen grillpartit, és készítsen frissítő italokat

Ezután szerezze be az evőeszközöket és a grillezéshez szükséges kiegészítőket. Ide tartozik például a szén a grillhez, a fém fogó és a spatula a hús megforgatásához, a fa nyárs a grillezett sajthoz és a zöldségekhez. Javasoljuk, hogy az eldobható műanyag tányérokat és poharakat válassza. Mert amikor a szabadban főzünk, szinte mindig valami a földre esik – főleg, ha kisgyerekek vannak a környéken. A piacon színes műanyag lemezek találhatók, amelyek szintén boldog hangulatot teremtenek. Ezenkívül ne felejtsen el elegendő szalvétát és nedves törülközőt vásárolni. A barbecue -ken gyakran kézzel eszik, és a grillmesternek is meg kell tisztítania a kezét, így biztosan sokra lesz szüksége.

Készítsen BBQ szószt

Szervezze meg a barbecue party BBQ szósz receptjét

Grillparti szervezése Készítsen BBQ szószt

Természetesen az ízletes mártások a grillezett hús részét képezik! A klasszikus barbeque mártást készen is megvásárolhatja, vagy még jobb – készítse el maga! Kísérletezhet és keverhet például forró, thai és Teriyaki szószt, hogy valami újat és igazán ízleteset kapjon. És talál egy csodálatos receptet a BBQ szószhoz itt.

Ügyeljen arra, hogy legyen elegendő ülőhely és megfelelő világítás

Buli világítás tündérfény lámpák

Parti világítás tündér fények Hamburger eredeti

Party tervezés kerti dekoráció virágok

Barbecue party üléseket szervez

Szervezzen grillpartit a gyepen

Barbecue party ülésasztalokat szervez

A lámpások maguk szerveznek bulit

Szervezzen grillpartit Készítsen elő zöldségnyársakat

Szervezzen grillpartit, és szerezzen törölközőt és szalvétát

Készítsen party dekorációs koktélokat

Fél dekoráció virágok nagy terítő

Végül, de nem utolsó sorban a grillparti szervezésekor kényelmes üléseket kell biztosítani a vendégeknek. Ehhez szerezzen egy hosszú asztalt vagy több kis asztalt, amelyek körül barátai ülhetnek és beszélgethetnek. Színes párnákat vagy puha takarót helyezhet el a székeken vagy padokon. És ha a buli este kerül sorra, akkor gondoljon a megfelelő világításra is. A tündérlámpák, lámpák, színes party -lámpák vagy házi lámpák nagyszerű lehetőségek ebben a tekintetben.