Dekoráció és ünnepségek, barkácsolás

Virágkötészet elrendezése, mint egy profi – tippek és trükkök

Virágkötészet DIY

A virágdíszek a legjobb asztaldíszek minden alkalomra, és vidám hangulatot kölcsönözhetnek minden helyiségnek. Ha azt szeretné, hogy megtanuljon virágot rendezni, mint egy profi, akkor jó helyen jár! Ebben a bejegyzésben elmondjuk a legfontosabb szabályokat a virágdíszek saját készítéséhez, és néhány játékos ötletet is adunk, amelyekből inspirációt meríthet. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Rendezzen virágkötészetet – hozzon létre csodálatos dekorációt otthonához és munkahelyéhez

Virágkötészeti ünnepi asztaldíszek

A virágdíszek kombinálják a színeket

Virágkötészet rózsák romantikus

Virágkötészet DIY eredeti ötletek

Virágkötészet rózsákból és orchideákból

Virágkötészet, rózsa, gyertya, asztaldísz

A virágok sikeres kombinálása és „nyelvük” helyes megértése önmagában kis művészet – ezt a titkot minden virágárus ismeri. Ezen alapulnak a japán ikebana művészet alapelvei, amely ma sok ember kedvelt hobbija. Valóban igényes feladat pompás összképet alkotni a különböző típusú virágokból, színes levelekből, fűfélékből, virágszárakból és cicákból, de az eredmény megéri az erőfeszítést – nézze meg fotóinkat, és győződjön meg róla! Amint már említettük, itt inspiráló ötleteket és hasznos tippeket találhat arra vonatkozóan, hogyan rendezheti el maga a gyönyörű virágdíszeket – asztaldíszként egy különleges alkalomra, vagy egyszerűen azért, hogy kellemes hangulatot teremtsen otthon vagy a munkahelyen. A virágok elrendezése szintén nyugtató tevékenység, amely segíthet enyhíteni a mindennapi stresszt. Ha tetszik az ötlet, olvass tovább!

Készítsen virágkötészetet maga – utasítások

Virágkötészet rózsa esküvő

Tippek a virágkötészet megszervezéséhez

A virágdíszek inspiráló ötleteket rendeznek

Készítse el a virágkötészeti utasításokat

Aszimmetrikus virágdíszek, csodálatos megjelenés

Ötletünk megvalósításához a következőkre van szüksége: választott virágok, virágszegek, metszők, fémdoboz, néhány agyag és kavics. Választhat 2-3 fajta virágot, amelyek színei kiegészítik egymást (például fehér, narancssárga és sárga), és néhány érdekes levelet is használhat – például begóniából. Először kis golyókat kell formázni a virág agyagból, és kézzel nyomni őket a virágcsap aljára. Ezután helyezze a virágdugót a kívánt edénybe (lehet fémdoboz, régi fadoboz vagy gyönyörű váza). Fogja meg a virágokat, és vágja száraikat átlósan a víz alá – így a virágok hosszabb ideig frissek maradnak, mivel vágás közben felszívják a vizet. Remek ötlet, hogy az egyes virágok különböző hosszúságúak – ezáltal az elrendezésük különösen eredeti lesz. Most töltse fel a tartályt vízzel, és kezdje el piszkálni az egyes virágszegeket. Legyen óvatos, mivel a behelyezett virágokat nem lehet eltávolítani. Ha ezzel kész, helyezzen kavicsokat a virágok köré, hogy elrejtse a virágszegeket. Végül hozzáadhat néhány begónia levelet, és kész! A virágkötészet legalább egy hétig tartana és szépítené otthonát! És akkor csak dobja el a régi virágokat, és új elrendezést készíthet!

Rendezzen virágkötészetet minden évszakban

Rendezze el a virágkötészetet az évszaktól függően

Virágkötészet ősszel

Virágkötészet Húsvéti nárcisz

A bazsarózsa és a bazsarózsa virágkötészetet rendez

A virágkötészet gondoskodik az őszről és a télről

Virágkötészet a szivárvány színeiben csodálatos megjelenésű

Virágkötészet inspiráló ötletek

A tavasz egyszerűen ideális idő a gyönyörű virágkötészethez! Hóvirág, tulipán, jácint, bazsarózsa, szegfű, gerbera, frézia, fűzfahagyma, százszorszép – ezekből a tavaszi virágokból lenyűgöző és szuper gyönyörű kombinációkat lehet létrehozni! A berendezés néhány virágzó faággal is díszíthető. Nyáron élvezheti a rózsák, napraforgó és liliomok vidám elrendezését, míg ősszel különféle természetes anyagok állnak rendelkezésre – színes levelek, gesztenye, makk, fenyőtoboz, amelyek szintén felhasználhatók az elrendezéshez. Télen pedig maga készíthet gyönyörű elrendezéseket örökzöld gallyakból, fagyöngyből és mikulásvirágból, amelyek hangulatos hangulatot teremtenek a lakásában. Engedje szabadjára fantáziáját, és a jó eredmény garantált! A virágokat személyes preferenciái szerint rendezheti, vagy kiválaszthatja azokat a virágfajtákat, amelyek bizonyos üzenetet küldenek – ehhez először meg kell ismerkednie a virágok nyelvével. Az elrendezések valóságos figyelemfelkeltővé válnak, ha színes íjakat vagy szokatlan tartályokat használ. Jó szórakozást a rendezéshez!