Dekoráció és ünnepségek, barkácsolás

Pampas fű: csodálatos dekorációs ötletek az otthoni trendnövénnyel!

Pampás füves növény

Láttál már pampás füvet? A Cortaderia selloana tudományos néven is ismert növény valóban vonzónak tűnik. Ezért nem meglepő, hogy ez az egyik legnagyobb dekorációs trend 2020 -ra! Ebben a bejegyzésben fantasztikus ötleteket adunk a pampasfüves stílusos dekorációkhoz. Használja ezt inspirációs forrásként saját otthonához!

Csodálatos díszek pampás fűvel otthonába!

Pampas fű magas szárú hálószoba

Pontosan a dekoráció teszi egyedivé, hangulatossá és egyedivé a lakás hangulatát! A pampás fűvel díszített dekorációk csodálatos ötlet – tartósak, sokoldalúak és informális természetességet kölcsönöznek minden helyiség hangulatának! Legjobban skandináv, vidéki vagy boho stílusú lakásokba illeszkednek. De ez nem jelenti azt, hogy a minimalista nappaliban a pampás fűvel díszített dekoráció nem válhat szemrevalóvá! Merjen kísérletezni, hogy a bolyhos díszfű a lehető legjobb módon kerüljön a jelenetbe! Ebben a tekintetben fotóink mintaként szolgálhatnak az Ön számára, vagy csak javaslatot adhatnak a fű szép elrendezésére..

Varázsoljon hangulatos környezetet a bolyhos dísznövényekkel

Dekorációs ötletek díszes füves dohányzóasztal nappali

A Pampas fű bármilyen helyiségbe illik! A nappaliban, a hálószobában, a konyhában vagy a folyosón hívogató és gyönyörű hangulatot teremt! A komódon, a sarokban vagy a nappaliban a dohányzóasztalon a bolyhos díszfű igazi szemet gyönyörködtető, és könnyen kombinálható más otthoni kiegészítőkkel. A finom hajtások egyszerűen a nyugalom és a kényelem érzését árasztják, ami miatt a fű csodálatos dísze a hálószobának. Még a fürdőszobában is klassz boho hangulatot teremt.

A pampás fű egyáltalán nem igényes

dekoratív növények pampas fű

Annak érdekében, hogy a szárított díszfüvet díszítésként használhassa, javasoljuk, hogy saját kertjébe ültesse. Szerencsére a növény rendkívül könnyen ápolható, és nyáron lenyűgözi nagy, fehér virágszálait. A Pampas fű Dél -Amerika és Új -Zéland trópusi zónáiban őshonos, és körülbelül 14 különböző faj ismert. Ezenkívül a növény nem teljesen szívós, és védelmet igényel a hideg hónapokban. A fű levelei szürkészöldek, éles szélűek és körülbelül 80 cm magasak. Ehhez képest a virágszálak akár 250 cm is lehetnek! A virágzás augusztusban kezdődik és novemberig tart. Közben levághatja a füvet és megszáríthatja, hogy csodálatos dísze legyen a vázáknak és más edényeknek.

A pampás füvek a tápanyagban gazdag talajt részesítik előnyben, amely nyáron nem szárad ki teljesen, és áteresztő. A növény optimális helye napos és védett a széltől, mivel a hosszú szárak könnyen meghajolhatnak erős szélben. Nem szabad túl gyakran öntözni a pampás füvet, vagy nedves helyre ültetni – ez rothadáshoz vezet, és a fű biztos halálát jelenti. További hasznos tippeket talál a pampás fű ültetéséhez és gondozásához itt megtalálja.

Tegye a gyönyörű természetes dekorációt tartósabbá

Hagyja megszáradni a dísznövényt

Ha a hajtásokat díszítésként szeretné használni, vágja le a szárakat a kívánt hosszúságra, és kösse össze őket egy kötegben. Most akassza fel a füvet fejjel lefelé egy hűvös helyre, és hagyja teljesen megszáradni. Ez általában 2 és 4 hét között tart. Most elrendezheti a bolyhos hajtásokat egy gyönyörű vázában! Annak érdekében, hogy ez a természetes dekoráció tovább tartson, szórhatja a füvet néhány hajlakkal. Így nem bolyhosodnak, és hosszabb ideig szépek és bolyhosak maradnak.

A szárított pampás füvet legjobban egy gyönyörű vázában lehet bemutatni. A nagyobb szálakat XXL padlóvázába lehet rendezni, míg a kisebbek jól néznek ki egy kisebb edényben az asztalon vagy a dohányzóasztalon! Annak érdekében, hogy a szárak egyenesen álljanak, válasszon keskeny nyakú vázákat. Finom színével a pampás fű szó szerint illeszkedik minden belsőépítészeti stílushoz! Kreatívabb ötleteket meríthet a természeti díszítéshez a bolyhos díszfűvel az alábbi fotókból!

Pampas fű növény könnyen gondozható

Dekoratív füves bolyhos hajtások

nagy váza pampás füves szemfogóval

nagyszerű természetes dekoráció a teraszon

Pampas fű mellett a tükör csodálatos megjelenés

Tanulmányozzon szép hangulatú dekorációt

Pampas fű üvegváza a dohányzóasztalon

díszítse a lakást ötletek és javaslatok

gyönyörű ötletek esküvői dekorációhoz

hasznos tippek a pampás fű kezeléséhez

Pampas fű rózsaszín bolyhos levél

nagyszerű dekoráció az ágy melletti hálószoba mellett

Ültess pampás füvet a kertben

Pampas fű nagy deco nappali

Dekorációs ötletek a nappaliban eredeti

Dekoratív fűasztal vázában

remek dekoráció pampás fűvel pampas fű

Díszfű csodálatos dekoratív padlóváza

Fotel rattan deco dekoratív fű vintage

Pampás fű dekoráció

elegáns természetes dekoratív pampás fű

Pampás fű a nappaliban

díszítse a hálószobát dísznövényekkel

Padlóvázák üveg pampás fűből

inspiráló dekorációs ötletek pampas fű

Pampas fű a nappaliban skandináv

Pampas fű szemet gyönyörködtető dekoráció

Side asztal díszfű szép megjelenés

lenyűgöző természetes dekorációs esküvő

Deco pampas fű esküvő

Díszítés pampás füves fotellel Boho Chic

Pampas fű dekoráció a fürdőszobába

A díszfű gyönyörűen díszíti a dolgozószobát