Dekoracija i proslave, uradi sam

Omatanje novčanih darova na originalan način: ideje za svečane prigode

Vjenčanje kišobrana s novcem

Ako ne znate što osoba koja prima poklon traži ili niste sigurni bi li joj se odabrani poklon uopće svidio, novčani darovi obično su najbolja odluka. Ne morate dvaput razmišljati što kupiti, a vaš prijatelj ili rođak može iskoristiti novac kako bi ostvario jedan od svojih snova. Jednostavno stavljanje računa u omotnicu je dosadno. Iz tog razloga u ovom ćemo vam članku pokazati kako na originalan način zapakirati novčane darove. Pogledajte naše ideje i dopustite se nadahnuti!

Pakiranje novčanih darova na originalan način: ideje i prijedlozi

Izvorno zamotane novčanice darovi novčanice smotane čestitke

Originalno pakiranje za novčane darove

Zamotajte novčane darove na originalan način

Izvorno zamatanje novčanih darova Kovanice darovne kutije

Novčani darovi na originalan način pakiraju sjajnu poklon kutiju

Stabla novca sama stvaraju sjajne ideje

Izvorno zamatanje novca darovi novčani računi vjenčanica

Izvucite božićnu zvijezdu iz novčanica

Upute sa slikom na košulju novčanice

Zamotajte novčane darove na originalan način

Zamotajte novčane darove na originalan način. Napravite vijenac sami

Novčani darovi na originalan način spakiraju ideje i inspiraciju

Za vjenčanja, rođendane, godišnjice, za maturu i Božić – novčani darovi odavno su dobro prihvaćena norma. Time se izbjegava rizik davanja nečeg nepoželjnog ili beskorisnog čemu se primatelj neće veseliti. Kao što je već rečeno, novčani darovi mogu se zapakirati na originalan način, a to je doista jednostavno – samo se upoznajte s našim prijedlozima da biste se sami uvjerili! Novčanice, predstavljene na originalan i neobičan način, veliko su iznenađenje koje će nesumnjivo dugo ostati u sjećanju primatelja. Najvažnije je zapravo biti u stanju vješto presavijati novčanice. Zapravo, ovaj zadatak uopće nije tako težak kao što se može činiti na prvi pogled. Morate samo pažljivo slijediti upute. Ako ste već upoznati s presavijanjem origamija, bit će vam lakše to učiniti. Inače, preporučujemo da prvo isprobate s papirom.

Pakiranje novčanih darova na originalan način: presavijanje cvijeća iz novčanica

Upute za savijanje ruža novca

Preklopite fascinantne ruže iz novčanica

Originalno pakiranje za novčane darove Buket prekrasnog izgleda

Buket od smotanih novčanica

Novčani darovi na originalan način zamotati buket cvijeća

Naša prva ideja je buket cvijeća napravljen od novčanica. Novčanice trebate jednostavno smotati tako da im je jedan kraj širi. Zamotane novčanice učvrstite vrpcom i papirom za omatanje u obliku buketa cvijeća (kao što je prikazano na gornjoj fotografiji). Naravno, možete presavijati i pravo cvijeće – na primjer ruže. No ovo je malo teže i zahtijeva određenu vježbu. Od “novčanih ruža” možete napraviti cijeli buket ili vijenac. Ova je ideja izvrsna za vjenčanje, a budući da zahtijeva nekoliko računa, možete raditi s ostalim gostima kako biste pripremili dar. ovdje pronaći ćete video vodič o tome kako saviti ruže s novcem.

Napravite “stablo novca” ili kolač od novčanica

Kolač s novcem „uradi sam“

Sam napravite kolač od novčanica

Pakiranje torte na originalan način

Novčanice presavijaju božićno drvce

Zamotajte novčane darove na originalan način. Sami napravite stablo novca

Računi u odjeljcima presavijaju stablo novca

Izvorno zamatanje novca darovi novac stablo cvijeće

Napravite tortu od novčanica

Zamotajte novčane darove na originalan način

Za velike svečane prigode od novčanica možete napraviti kolač u dva ili tri sloja kao zajednički dar. U tu svrhu novac se jednostavno smota, stavi na podlogu od papira ili kartona i zaveže ukrasnim vrpcama. Na isti način možete sami napraviti “stablo novca”. Novčanice smotane ili presavijene u lepeze mogu se pričvrstiti na svijetle grane drveća vrpcama. Kako gore izgleda rezultat, možete saznati iz gornjih fotografija.

Zamotajte novčanice bez bora

Izvorno pakiranje novčanih darova vijenac poklon kutija

Omotnica novčanica ukrašena Božićem

Novčanice poklon lijepa poklon kutija vjenčanje

Vjenčanje kišobrana s novcem

Naravno, novčanice možete zapakirati na originalan način bez presavijanja. To možete učiniti, na primjer, lijepo ukrasivši poklon kutiju ovisno o prigodi i ubacivši novac unutra. To možete učiniti i s omotnicom. Bilo bi vrlo originalno, međutim, novčanice pričvrstiti na unutrašnjost kišobrana. U tu svrhu možete koristiti običan kišobran ili lijepi čipkasti suncobran – ovisno o vašim željama. Novčanice biste trebali objesiti unutar kišobrana – to se može učiniti ukrasnim vrpcama i pribadačama ili malo washi trake. No, morate biti sigurni da se novac može ukloniti bez ikakvih problema.

Isto vrijedi i za našu sljedeću ideju, naime – napraviti vijenac novca u kutiji s darovima. To možete učiniti tako da krajeve računa zalijepite zajedno tako da napravite dugački vijenac. Najvažnije je koristiti ljepilo koje se tada može lako ukloniti. Na taj se način pojedinačne novčanice mogu odvojiti jedna od druge i zatim upotrijebiti. Na kraju, krajeve vijenca trebate zalijepiti na dno i poklopac kutije s darovima.

Nadahnuće ideje za zamatanje darova možete dobiti iz naših fotografija!