Dekoracija i proslave, uradi sam

Napravite igre sami za doček Nove godine: ideje za odrasle i djecu

Napravite sami igre za novogodišnju zabavu plešući

Organizirate li uskoro novogodišnju zabavu ili ste pozvani na nju? Onda ste upravo ovdje! U ovom ćemo vam postu pokazati kako možete sami napraviti zanimljive igre za novogodišnju noć kako biste zabavili svoje najdraže ljude i prijatelje! Naše ideje prikladne su za djecu i odrasle i jednostavno su savršene ne samo za doček Nove godine, već i za druge svečane prigode poput rođendana, godišnjica, vjenčanja itd. Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi i želimo vam dobar početak Nova godina!

Napravite igre sami za nezaboravan doček Nove godine

Napravite igre sami za cijelu obitelj na Silvestrovo

Igre sami napravite maske za novogodišnju zabavu

Napravite igre sami Stolne igre Monopol Silvestrovo

Napravite igre sami Pronađite riječi za doček Nove godine

Napravite sami igre za novogodišnju zabavu plešući

Igre same čine doživljaj dočeka Nove godine

Napravite igre za novogodišnje stolne igre

Napravite sami igre za novogodišnje domine

Napravite igre sami. Izmjenjujte darove u novogodišnjoj noći

Napravite igre sami z igrajući karte na Silvestrovo

Sami izraditi igre za novogodišnju zabavu prekrasna je ideja koja se može lako provesti i osigurat će uspješnu zabavu – isprobajte neke od naših prijedloga i uvjerite se sami! Ples i razgovor su zabavni, ali ako pripremite i zabavne igre, zabava bi bila dvostruko veća – i za djecu i za odrasle. Priprema igara ne zahtijeva puno vremena ni novca – samo pustite mašti na volju! Naš prvi prijedlog su klasične stolne igre poput “Mensch ärgere dich nicht”, “Monopoly”, “Tabu”, “Tri u nizu”, domine i sve vrste različitih igara s kartama. Iako su to uobičajene, oni imaju jednu veliku prednost – svi ih znaju, a kad je nekoliko ljudi za stolom, puno je zabavnije igrati.

Napravite igre za odrasle sami – “Istina, akcija ili rizik”

Igre sami stvaraju sjajne ideje Doček Nove godine

Napravite sami igre za novogodišnju zabavu za odrasle

Igre same stvaraju istinu, djelovanje i rizik

Jedna popularna zabavna igra koju možda poznajete je Istina, Djelo ili Rizik. Svi sudionici sjede u krugu i jedan od njih okreće praznu bocu u sredini. Kad boca prikazuje igrača, od njega se traži da bira između istine, djela ili rizika. U slučaju istine, na neugodno pitanje iskreno se odgovara, u slučaju djela zadatak je ispunjen, au slučaju rizika netko ima drugi zadatak, ali treba birati između tri opcije.

Novogodišnje igre napravite sami – olovo

Napravite sami igre za doček Nove godine za djecu i odrasle

Igre čine da se tradicionalno olovo izlije na Silvestrovo

Napravite igre sami vodećom svijećom

Napravite sami igre za doček Nove godine

Neka igre sami čitaju znakove kave za Novu godinu

Napravite igre sami za novogodišnju noć predvodite ljevačka proročanstva

Tradicionalna igra za doček Nove godine je izlijevanje olova. Olovo se zagrijava na plamenu svijeće i, kad je već tekuće, sipa se u zdjelu s hladnom vodom. Prema osjetljivim oblicima koji su se pojavili, predviđanja se stvaraju za sljedeću godinu. Alternativa ovome je čitanje taloga kave, što ste sigurno već radili ili ste barem već vidjeli.

Za novogodišnju zabavu sami napravite smiješne igre – šaradu

Igre same stvaraju zabavne šarade

Napravite igre sami za novogodišnju šaradu s prijateljima

Još jedna igra tipična za doček Nove godine koja je zapravo jako zabavna je Charade. Igre šarada mogu biti različite, ali predlažemo da se podijelite u dvije grupe, od kojih svaka ima majstora igre. Grupe se igraju jedna protiv druge tako što će svi sudionici najprije napisati nazive različitih predmeta ili naslove filmova na male komadiće papira. Zatim presavijte komade papira i pomiješajte ih u zdjeli. Svaki igrač trebao bi nacrtati jedan i pokušati pantomimizirati naslov ili riječ. Skupina s točnijim odgovorima pobjeđuje u igri.

Smiješne novogodišnje igre za djecu

Igre doček Nove godine zabavljaju djecu

Napravite igre sami Novogodišnja djeca zamotajte mumiju

Igre zabavljaju djecu doček Nove godine

Djeca za novogodišnju noć prave božićne krekere

Napravite sami igre za doček Nove godine, dječje slamke za piće

Igre zabavljaju novogodišnju zabavu

Naravno, mališanima ne bi trebalo dosaditi do ponoći, pa je dobro i za vas pripremiti posebne igre. Većina djece, na primjer, jako voli crtati krekere. Ove gotove možete kupiti ili sami izraditi rukotvorine – u tu svrhu potrebni su vam samo slatkiši i male igračke za punjenje, kao i prazne role od toaletnog papira i krep papir. Još jedna vrlo zabavna igra je povijanje mumije. Podijelite djecu u dvije grupe od kojih dvije igraju mumije. Neka svaka skupina u potpunosti zamota svoju “mumiju” u toaletni papir, a onaj koji je prvi rukovao rolom i napravio bolju mumiju pobjeđuje u igri.

Zabavne novogodišnje igre za jelo i piće

Igre čine igre za piće odraslima

Napravite igre sami pijući koktele

Napravite igre sami za doček Nove godine

Igre same stvaraju ideje za doček Nove godine

Još jedna izvrsna ideja koja je izvrsna i za djecu i za odrasle su igre s hranom i pićem. Zatvorenih očiju (ili povezanih očiju) igrači bi trebali pogoditi koju će hranu i piće koštati. Posebno bi bilo zabavno ako dodate neugodne namirnice ili kombinacije – npr. Senf sa šećerom, kava sa soli itd..