Dekoracija i proslave, trendovi frizura

Frizure na Oktoberfestu – izvrsne ideje za oponašanje

lagane frizure Oktoberfest Gretchenzopf

Oktoberfest dolazi za manje od dva mjeseca i želite li si napraviti razigranu frizuru koja će privući svačiju pozornost? Onda ste upravo ovdje! U ovom članku nudimo vam nekoliko ideja i jednostavnih uputa za impresivne frizure na Oktoberfestu koje je super lako oponašati. Nadamo se da će vam se svidjeti naši prijedlozi i želimo vam prekrasnu zabavu!

Frizure s trakom za glavu za Oktoberfest

Frizura za kosu elegantnog izgleda

Frizure s idejama za kosu za Oktoberfest

Frizura sa trakom za kosu uvrnuta za Oktoberfest

Napravite frizure sami Oktoberfest upute na slikama

Frizure s trakom za kosu za Oktoberfest

Frizure s pletenicama duga kosa riblja pletenica Oktoberfest

Naša prva ideja je super lagana uvijena frizura s trakom za glavu koja se može napraviti za manje od 5 minuta. Ako vam se većina frizura s pletenicama čini previše kompliciranom, svakako biste trebali isprobati ovu varijantu! Dobro počešljajte kosu i napravite središnji ili bočni dio. Zatim biste trebali navući traku za kosu (možete koristiti i cvjetni vijenac) preko glave tako da završava neposredno iznad linije kose. Uklonite pramen s prednjeg dijela kose, uvijte ga i jednom zamotajte oko trake za glavu. Nakon toga uzmite novi pramen i ponovite isti postupak dok ne dođete do zatiljka. Učinite isto s kosom s druge strane glave i gotovi ste! Viseće pramenove učvrstite iglama i pošpricajte frizuru nekim ramenom za kosu kako bi duže trajala.

Frizure na Oktoberfestu – izvrsne ideje za ponovno oblikovanje

Ideje za frizure na Oktoberfestu koje treba oponašati

Frizure s pletenicama Dirndl ideje stilizirati

Dirndl frizure 3 izvrsne ideje

Upute za frizure sa pletenicama za Oktoberfest sa strane

Frizura s pletenicama duga kosa otmjena pletenica

Oktoberfest frizure ispletene prekrasnog izgleda

Frizure s pletenicama Oktoberfest Upute za nizozemske pletenice

Frizure s pletenicama dirndl DIY

Oktoberfest Dirndl najbolje frizure s pletenicom od riblje kosti

Oktoberfest frizure Bokser pletenice

Ako imate dugu ili srednju kosu, mogli biste se odlučiti i za finu frizuru s pletenicom s trakom za glavu. Lagano dodirnite kosu četkom za kosu kako bi izgledala voluminoznije, počešljajte je i povucite traku za kosu preko glave. Podijelite kosu na dva jednaka dijela i počnite plesti u pletenicu od riblje kosti. To možete učiniti tako da prvo uzmete tanki pramen s vanjske strane s desne strane i postavite ga na drugi dio kose. Ponovite isti postupak s lijeve strane i čvrsto zategnite kako se pletenica ne bi olabavila. Upletite pletenicu od riblje kosti do kraja i učvrstite prozirnom kravatom za kosu. potpuna!

Frizure s Oktoberfesta za kosu srednje duljine – jednostavni Grentchenzopf

lagane frizure Oktoberfest Gretchenzopf

Napravite frizure sa Oktoberfesta Gretchenzopf sami

Frizure poluduge kose Oktoberfest

Upute za frizuru s pletenicama Gretchenzopf

Napravite vlastite frizure za Oktoberfest

Gretchenzopf je definitivno jedna od najljepših tradicionalnih frizura za Oktoberfest, no zabrinuti ste da vam kosa do ramena nije prikladna za to? Nudimo vam super jednostavno preuzimanje ove frizure koja je savršena za kosu srednje duljine! Prvo podijelite kosu na dva jednaka dijela i pletite ih kao što biste inače činili. Zatim jednostavno presavite pletenice i pričvrstite ih s prednje strane glave iglama tako da im se krajevi više ne vide. Frizura se može zaokružiti prekrasnim vijencem od cvijeća.

Poluotvorene dirndl frizure – pletenica s vodopadom

Frizure s pletenicama napola otvoreni vodopad pletenica

Frizure sa pletenicama duga kosa pletenica sa vodopadom

poluotvorene frizure romantična pletenica s vodopadom

napola otvorene frizure vodopad pletenica kosa srednje duljine

Poluotvorena frizura s pletenicama koja izgleda posebno razigrano i romantično te je pogodna za različite duljine kose je pletenica s vodopadom. Malo je teže plesti i zahtijeva malo iskustva i vještine, ali definitivno se isplati potruditi. Podignite tri tanka pramena s gornje kose i počnite pletenicu postavljanjem desnog pramena preko sredine, a nakon toga – lijevog preko sredine. Nastavite pletenicu dodavanjem malo kose na desni pramen. Umjesto da ponavljate isti postupak s lijeve strane, trebate jednostavno ispustiti pramen i odozdo odabrati novi, zamjenski pramen jednake veličine. Ponavljajte korake dok ne dođete do zatiljka i pričvrstite kraj malom, prozirnom gumicom za kosu. Ako želite, drugu stranu glave možete isplesti na isti način.

Frizure na Oktoberfestu – začepljena kosa

Frizure na Oktoberfestu pričvršćene

Frizura s Oktoberfesta pričvrstila kosu

Frizure srednje duge kose začepljene upletene

Oktoberfest Dirndl najbolje frizure za imitaciju

Dirndl frizure s pletenicama

Ako želite izvrstan Oktoberfest updo, naš sljedeći prijedlog je za vas! Prvi korak je pletenica nizozemske pletenice. Da biste to učinili, kosu biste trebali začešljati unatrag i pokupiti tri niti iste veličine s područja čela. Pletenicu počnite tako da desni pramen postavite ispod srednjeg, a nakon toga – lijevog ispod srednjeg. Ponovite dva puta, svaki put počnite dodavati malo kose vanjskim niti. Na ovaj način pletenicu ispletite do kraja i zamotajte u labavu punđu. Frizuru popravite bobby iglama i pošpricajte. potpuna!