Dekoracija i proslave, Noć vještica

Šminka za Noć vještica: korisni savjeti za savršen izgled

Savjeti za šminkanje vampirska šminka

Noć vještica uskoro dolazi i zacrtali ste si cilj izgledati savršeno za festival? Tada biste trebali znati da je pronalaženje pravog kostima samo pola posla – šminka zapravo oduzima više vremena i mnogo ju je teže napraviti. U ovom ćemo vam postu pokazati kako pravilno napraviti šminku za Noć vještica kako biste u isto vrijeme izgledali zastrašujuće i prekrasno. Slijedite naše savjete kako biste uštedjeli hrpu novca na profesionalnoj šminki! Želimo vam puno zabave i uspjeha!

Šminka za Noć vještica – izvrsne ideje za nezaboravan izgled

Šminkajte privlačne ideje i upute za Noć vještica

Savjeti za šminkanje mačke za šminkanje Noć vještica

Nanošenje šminke za Noć vještica zapravo nije tako teško kao što izgleda na prvi pogled – postoji samo nekoliko trikova koje biste trebali znati unaprijed kako biste dobili željeni rezultat! Najvažnije je koristiti samo kvalitetne, vodootporne proizvode – maskaru, podlogu, ruž, tuš za oči itd. Kako bi šminka za Noć vještica mogla trajati dovoljno dugo. Naravno, tehnika šminkanja trebala bi biti različita, ovisno o određenom kostimu, ali u nastavku ćete pronaći nekoliko kreativnih ideja koje biste mogli koristiti kao uzor i izvor inspiracije. Nadamo se da ćete među našim prijedlozima pronaći nešto za vas!

Savjeti za šminkanje ovisno o kostimu za Noć vještica – vještica

Šminku vještica za Noć vještica šminkajte sami

Izmislite vještice impresivne ideje Halloween

Savjeti za šminkanje vještica za kostim za Noć vještica

Šminka za Halloween atraktivna šminka za vještice

Kostim vještice klasik je za Noć vještica pa vam dajemo ideju za brzo šminkanje. Prvo, trebali bi učiniti vaše lice blijedim – u tu svrhu upotrijebite podlogu svjetliju od prirodne boje kože ili dječji puder (u tom slučaju morate prethodno oprati lice i nanijeti podlogu). Naglasite oči tamnim sjenilom – u crnoj, tamnozelenoj, tamnoplavoj ili ljubičastoj boji, a usne – tamnocrvenim ružem. Umjetne trepavice izvrsna su ideja – i za gornje i za donje kapke. Ako ste umjetnički nadareni, pokušajte iscrtati paukovu mrežu u kutu oka ili na čelu olovkom za oči (gornje fotografije daju vam bolju ideju).

Šminka za Noć vještica: žena vampir

Žena vampir Halloween koja se šminka

Šminka po kostimu žene vampira za Noć vještica

Vampirski kostim za Noć vještica usklađen sa šminkom

Upute za šminkanje za Halloween vampirske šminke

Šminka ako želite biti žena vampirica za Noć vještica otprilike je ista – blijedo lice i jako naglašene oči i usne. Za poseban horor efekt upotrijebite sjenila u crvenoj i ljubičastoj boji i naglasite donju usnu ili kutove usta s malo lažne krvi.

Nanošenje šminke za lubanju-savršena zombi šminka

Tatenkopf čine atraktivne ideje

Savjeti za šminkanje zombi šminka

Šminkanje zombija malo je teže napraviti, ali definitivno se isplati, jer je rezultat doista impresivan. Make up face with baby puder blijed i naglasite kožu oko očiju i ispod jagodica sjenama u crvenoj, ljubičastoj i tamnoplavoj boji. Upotrijebite žute i sive nijanse za oponašanje tipičnih mrtvih mrlja na koži. Za učinak horora, međutim, najvažnije su duboke, krvave rane. To se može učiniti vrlo jednostavno s nekim prozirnim lateksom. Nanesite ga u slojevima na kožu i ostavite da se potpuno osuši. Zatim biste na lateks trebali staviti neki temeljni premaz kako bi odgovarao vašoj boji kože. Nakon što završite, škarama ga oblikujte kao duboku ranu (pazite da se ne ozlijedite) i obojite kožu ispod nje u crveno i smeđe. Dakle, postigli ste željeni učinak! Posebno nevjerojatnu šminku možete dobiti dijeljenjem lica na pola kroz takvu umjetnu ranu. Jednu polovicu ste nanijeli zastrašujuću šminku, a drugu polovicu – kao i obično.

Predlošci za oslikavanje lica – sirena

Predlošci za slikanje lica sirene

Predlošci za slikanje lica kostima sirene

Predlošci i upute za oslikavanje lica Halloween sirena

sjajni kostimi za Noć vještica predlošci za slikanje lica sirene

Predlošci za oslikavanje lica Mermaid Halloween

Predlošci za oslikavanje lica Halloween kostim sirena

Kad su u pitanju sjajni kostimi za Noć vještica, u posljednje vrijeme sve više ljudi crpi inspiraciju iz raznih mitskih i mitskih stvorenja. Zato vam dajemo jednostavan vodič kako se našminkati kao sirena. Sve što trebate je mreža za kosu, tamnoplavi tuš za oči, kremasto sjenilo u srebrnoj i tursko plavoj boji i plava maskara. Stavite mrežu za kosu na lice i spužvom nanesite plava sjenila na čelo i jagodice. Zatim biste preko njega trebali nanijeti i srebrno sjenilo za stvaranje ombre efekta. Načinite oči plavim nijansama i naglasite usne tamnoplavom kohl olovkom. Potpuno! Ova šminka je također vrlo pogodna za djecu.