Dekoracija i proslave, Noć vještica

Šminka za Noć vještica: 2 upute za šminkanje vampira i demona

Noć vještica oslikavanje lica vampirskom šminkom

Uspješna šminka jednako je važna za Noć vještica kao i kostim. Iz tog razloga u ovom postu dajemo vam dvije upute za jezivu šminku vampira i demona koje možete lako napraviti sami. Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju u našim prijedlozima. Zabavite se uz šminku za Noć vještica!

Halloween make-up: Upute za jezivu šminku vampira

Začinite vampirsku šminku lažnom krvlju

Vampirska šminka zastrašujuća lažna krv

Upute za šminkanje vampirska šminka

Make-up za Noć vještica blijedi vaše lice

Šminkajte se poput vampira

Vampirska šminka DIY doista je zastrašujuća

Vampirske kontaktne leće za make-up Halloween

Vampirska šminka svjetlucavo sjenilo

S našim uputama šminkanje za Noć vještica više nije težak zadatak! Naša prva ideja je zastrašujuća vampirska šminka za žene koja izgleda doista impresivno. Trenutno je i super moderan i relativno lako možete pronaći pravi kostim ili ga sami izraditi.

Šminka za Noć vještica: nanesite temeljni premaz

Halloween make-up vampirske zastrašujuće ideje

Halloween make-up dame vampirice

zastrašujuća šminka vampira razbarušena kosa

Vampirska šminka blijedo lice

učinite lice blijedim primerom

Prvi korak u odijevanju poput vampira je nanošenje hidratantne kreme na lice i vrat. Nakon toga upotrijebite podlogu koja je nešto svjetlija od vaše prirodne boje kože kako biste licu dali blijedi izgled. Nanesite malo svijetlog pudera za matiranje oko očiju i na čelo. Sljedeći korak je konturiranje lica. Upotrijebite sivkasti puder iz pribora za oblikovanje kontura i upotrijebite ga za naglašavanje jagodica. Istom nijansom možete istaknuti nos i područje ispod obrva. Kontura ispod jagodica također se može pojačati s malo smeđeg pudera kako bi vaše lice izgledalo još zategnutije. Zatim istaknite obrve crnom ili tamnosmeđom olovkom za obrve.

Nanošenje šminke na smokey eyes

sami napravite impresivan make-up za vampire

Halloween make-up vampirske vene ispod očiju

impresivna šminka vampira umjetni zubi

Noć vještica slikanje lica vampirskim umjetnim zubima

Vampirska šminka smokey eyes umjetni zubi

Vampirska šminka Blood Red Lips Smokey Eyes

Sada možete početi nanositi sjenila. Prvo biste trebali nanijeti dosta sjenila boje breskve na gornji kapak i ispod obrva. Zatim će vam trebati tamnija boja – u ovom slučaju najbolje su tamno ružičasta sjenila. Nanesite ovo na gornji kapak i malo preko nabora gornjeg kapka. Nanesite šminku u smjeru od kuta oka do kraja obrva – tako će vaše oči izgledati veće i impresivnije. Zatim biste trebali upotrijebiti neki crni tuš za oči – po mogućnosti u obliku praha – za bojanje cijelog gornjeg kapka u crnu boju – na ovaj način boja će biti što intenzivnija. Zatim uzmite crno sjenilo i nanesite ga čistom četkom u pregib gornjeg kapka i malo preko njega. Pomoću spužve stvorite glatki gradijent između pojedinih nijansi.

Kad završite, naglasite trepavice maskarom ili upotrijebite nadogradnju trepavica. Zatim nanesite puno tamno ružičastog sjenila na donji kapak i područje ispod. Zatim upotrijebite crnu olovku za oči kako biste naglasili kapak i ponovno čistom četkom ili spužvicom za šminku stvorite veliki nagib. Istaknite trepavice maskarom. Sada su vaše prekrasne zadimljene oči spremne!

Vene ispod očiju za zastrašujući izgled

Noć vještica oslikavanje lica vampirskom šminkom

Za još hladniji učinak pomiješajte malo plavog i crvenog tekućeg sjenila kako biste dobili duboku ljubičastu boju. Vrlo uskom četkom obojite bojom male žile ispod očiju.

Naglasite usne

Lažna krv ispušta kutove usta vampira

Halloween make-up vampir lažni krvni kutovi usta

Halloween slikanje lica vampir

Halloween make-up naglašava vampirske usne

Usne naglašavaju šminku vampir

Vampire Mae-up upute

Sada biste trebali istaknuti usne tamno crvenim ružem i vaša jeziva šminka je već gotova! Kap lažne krvi u kutu usta dat će vašem izgledu konačan pečat. Možete pronaći video upute za zastrašujuću šminku vampira ovdje!

Šminka za Noć vještica: brza demonska šminka za posljednji trenutak

Nanesite crvenu boju za lice po cijelom licu

Nanesite demonsku šminku na lice

Demonska šminka naglašava obrve

Halloween make-up demon naglašava obrve

Demonska šminka naglašava jagodice

naglasiti donje kapke

demon za brzu šminku

Demonsku šminku za Noć vještica još je lakše dizajnirati od vampirskog izgleda. Vatom ili spužvom za šminku nanesite crvenu boju lica na vrat i vrat. Upotrijebite crni eyeliner kako biste naglasili obrve pa čak i malo promijenili njihov oblik. Nanesite crno sjenilo na donji kapak i u kutove očiju četkom. Upotrijebite pahuljastu četkicu za šminku i naglasite jagodice sjenilom.

Vizualnu predodžbu o jezivoj demonskoj šminki možete dobiti s naših fotografija gore. Odlična je last minute ideja ako nemate vremena za duge pripreme za Noć vještica.