Dekoracija i proslave, karneval

Smiješni karnevalski kostimi: izvrsne ideje za parove i grupe

smiješni kostimi Ideje i inspiracija Mardi Grasa

Mardi Gras uskoro dolazi i zasigurno ćete poželjeti zadiviti sve originalnim kostimom. Bolje nego se smiješiti, zar ne? U ovom postu ćemo vam dati neke sjajne ideje za zabavne karnevalske kostime koji su prikladni za parove, ili za cijelu obitelj i grupu prijatelja. Tako možete privući pozornost svima sjajnim, smiješnim grupnim pogledom na karneval. Naši prijedlozi također se mogu lako kopirati – ako se želite smiješiti. Nadamo se da ćete uživati ​​u našim prijedlozima i nadamo se da ćete uživati ​​čitajući ih!

Smiješni kostimi za karneval – ideje za sjajan grupni izgled

smiješne ideje kostima za parove

smiješni kostimi Ratova zvijezda

smiješni kostimi superheroji

smiješni kostimi miljoni

smiješni kostimi kuharica i miš ratatoille

smiješni kostimi obitelj Simpson

smiješni kostimi obiteljski poslušnici

smiješni kostimi trolovi

smiješni kostimi crtani

smiješni kostimi štrumpfova

smiješni kostimi čarobnjak harry potter

smiješni kostimi Lovci na duhove

smiješni kostimi emoji

smiješni kostimi Pac Man i duhovi

Toliko je originalnih i smiješnih kostima za karneval koje možete odabrati, a ovdje smo za vas prikupili 40 kreativnih ideja iz kojih možete pronaći inspiraciju. Ispod je nekoliko korisnih savjeta koji vam mogu pomoći pri odabiru zabavne maske. Sjajne ideje za smiješne karnevalske kostime doslovno se mogu izvući iz raznih izvora – iz vašeg omiljenog filma, knjige ili računalne igre, pa čak i iz vaše omiljene hrane ili ciljanih mreža. Samo pustite mašti na volju i rezultat će nesumnjivo biti jedinstven! Počnimo sa sjajnim grupnim kostimima, inspiriranima knjigama i filmovima, koji su ne samo popularni i lako prepoznatljivi, već i izgledaju jako cool. Prvo razgovarajte sa svojim partnerom, obitelji ili prijateljima koji će sudjelovati u kostimima, koji im se filmovi, TV emisije, bajke, romani itd. Posebno sviđaju. Naravno, broj ljudi također igra važnu ulogu – kao par, vi i vaš partner niste se mogli odjenuti poput, primjerice, Tri mušketira. Odlična ideja koja je prikladna za parove, kao i za veće grupe, su kostimi Ratova zvijezda. Globalno popularna saga Star Wars ima razne heroje, a neki od njih izgledaju jako smiješno, poput Yode, Chewbacce, R2 D2. Druge opcije uključuju druge amblematične junake poput princeze Leie, Hana Soloa, Luke Skywalkera, Darth Vadera, Padme Amidale ili Reya i Finna – ako okupite veću grupu, oni će izgledati jako zabavno i originalno! Drugi filmski heroji na koje možete otići su trolovi i, naravno, simpatični miljenici. Također dobar izbor su i klasični junaci iz crtića za djecu, poput Mickeyja i Minnie.

Šaljivi karnevalski kostimi za cijelu obitelj ili za prijatelje

smiješni kostimi Mardi Gras Alisa u zemlji čuda

smiješni kostimi za karneval Alisa u zemlji čuda

smiješni kostimi disney princeze

smiješni kostimi strip junaci

smiješni kostimi Care Bears

smiješni kostimi obiteljski superjunaci

smiješni kostimi Alvin i vjeverice

smiješni kostimi voće

smiješni kostimi Snjeguljica i sedam patuljaka

smiješni kostimi Snjeguljica

smiješni kostimi vražji pas i ljudski

smiješni kostimi Ideje i inspiracija Mardi Grasa

Kostimi Alise u zemlji čuda izvrsni su za ovogodišnju Mardi Gras. Cheshire Mačka, Ludi Šeširdžija, Bijeli zec, Kraljica srca i naravno sama Alice doista su smiješnog izgleda, izuzetni heroji koje možete odabrati kao model za svoj karnevalski kostim. Kostime Alice u zemlji čudesa također je lako napraviti sami – kako to učiniti možete saznati ovdje! Inspiraciju za zabavne karnevalske kostime možete izvući i iz čarobnih priča – kostimi Snjeguljice i sedam patuljaka savršeni su za veliku obitelj, jer se kao par možete odjenuti poput Pepeljuge i princa, a i kad ste s grupom prijatelja ide na karneval, svatko može izabrati jednu od Disneyevih princeza! Zapravo, svi kostimi superjunaka savršeni su za Mardi Gras i mogu izgledati smiješno i cool – pogotovo ako ste u grupi.

Šaljivi karnevalski kostimi – posebne ideje za parove

smiješni kostimi Peter Pan i Tinker Bell

smiješni kostimi Anita i Roger 101 Dalmatinac

utičnica i utikač za smiješne kostime

smiješni kostimi par miniona

smiješni kostimi mlijeko i kolačić

smiješni kostimi Minnie i Mickey Mouse

smiješni kostimi Harley Quinn i Joker

smiješni kostimi zayuber i zec

smiješni kostimi Shreck

smiješni kostimi sendvič

smiješni kostimi komadi pizze

smiješni kostimi facebook i twitter

smiješni kostimi jaja i prošarana slanina

I za kraj, ali ne i najmanje važno, motiv hrane savršen je za smiješne karnevalske kostime. Što time želimo reći? Vi i vaš partner možete se odjenuti kao hrana koja “ide zajedno” – poput mlijeka i kolačića, pečenih jaja i pekaste slanine (primjere pogledajte na gornjim fotografijama). Kostimi za pizzu, sushi, sendviče, banane ili ananas također će izgledati prilično zabavno! Alternativa ovome su svi amblematični parovi iz filmova, knjiga itd. Koji se vama dvoje sviđaju. Nadamo se da ste među našim prijedlozima pronašli nešto za sebe i želimo vam sretan karneval!