Csináld magad

Nagyszerű ajándékötletek, amelyek modern stílusban “Köszönöm”

Nagyszerű ajándékötletek csokoládé cseresznyeNagyszerű ajándékötletek, amelyek modern stílusban “Köszönöm”

Talán már eseménydús hétvégét töltött egy barátjával, és azt szeretné mondani: „Köszönöm”. Az ajándék minden esetben csodálatos gesztus a háláért a vendéglátásért.

Ilyen egyszerű is lehetne.

Adhat egy tábla ínyenc csokoládét, egy üveg bort és egy vázát virággal. De ha egy kis plusz erőfeszítést szeretne tenni, akkor a mai cikk és képgaléria nagyon hasznos lehet. [Jonathan Adler szerint]

A mai bejegyzést kettéosztottuk. Az első rész ínyenceknek szóló ajándékokról szól, a másik rész dekoratív ajándékokkal foglalkozik. Mindkettőnek különböző előnyei vannak. Például az ételek fogyasztása nagyszerű azok számára, akik nem szeretik a rendetlenséget és a halom különböző tárgyakat. Nem érzi kötelességét, hogy az ajándékot valahová felteszi, hogy kifejezze háláját.

Nagyszerű ajándékot keres?

Nagyszerű ajándék ötletek palack

Főleg, ha nagyon jó íze van, nem tart sokáig. A dekoratív ajándék viszont olyasvalami, ami mindig rád emlékeztet. Minden alkalommal, amikor az illető ránéz, rád fog gondolni. Miért ez az egész beszéd? Mert az ajándék kiválasztása előtt helyesen kell felmérni azt a személyt, akiről szó van.

A szakácskönyvek ínyenceknek alkalmasak

Nagyszerű ajándékötletek könyv enni

Ajándékok ínyenceknek

Ha a házigazda élelmező, ne habozzon, mert mindenképpen finomsággal kell kedveskednie neki. Alternatív megoldásként választhat egy tárgyat, amely felhasználható az étel elkészítéséhez.

A Williams-Sonoma márka Christopher Norman csokoládécseresznye 25 darabból áll. A Glacéed Amarena -t dupla réteg csokoládéba mártották.

Nincs jobb, mint egy ínyenc áruk gyűjteménye. Itt van egy változat, amely alkalmas a férfiak számára. A Crate cég íze & A hordó mind a négy fajta juharsziropot bezárja a kiskereskedelembe. Ezeket egy egyszerű, de nagyon stílusos dobozban mutatjuk be.

A kockajáték szórakoztató

Nagyszerű ajándékötletek főzési kockajáték

Most beszéljünk egy kicsit az ételkészítésről … Egy receptkönyvvel nem tévedhet. Ez különösen igaz az antropológiai sorozat végén található csodálatos könyvgyűjteményre.

Mindegyik az antropológia egy területéről beszél, és bepillantást enged a házigazdának egy új résbe (és valószínűleg egy új megszállottságba).

Szeretnél egy olyan darabot, ami csak szórakoztató? Próbálja ki a “Mit főzni” sorozatot. Az alábbiakban kreatív és szeszélyes segítséget láthat az étel elkészítésében. Dobhatod a kockát. Ezután látni fogja, hogy a kombináció inspirálja -e a következő étkezést.

Szereted a tenger gyümölcseit?

Egyél nagyszerű ajándékötleteket

Ezek a kézzel készített kincsek mindenféle alapot tartalmaznak. Ide tartozik a hús, valamint a borsó, a gabonafélék és a fűszerek.

Személy szerint én megszállottja vagyok ennek a Williams-Sonoma sós ételnek. Anyagának köszönhetően minden benne felszolgált étel jó ízű minden típusú termékhez. Legszívesebben tenger gyümölcseit eszem benne.

Következő darabunk a klasszikus márványt az éles szélű, kézzel készített chevron mintákkal ötvözi. Szeretem a megjelenést, amely ötvözi az elegáns és a zömök. Üdvözölje a CB2 szürke márvány szervert. Tökéletesek sajthoz, sushihoz és gyümölcshöz.

 Mondja “köszönöm” modern módon

Nagyszerű ajándékötletek piros sárga kék

Ebben a szezonban ismét divatos az élénk színek használata. Az akció középpontjában Wud Walmusspatten, a CB2 cég áll. David Rasmussen bútortervezőhöz tartoznak.

A Crate tál egyik legnagyobb tulajdonsága & A hordó az, hogy különféle funkciókkal ruházhatók fel. Tehet bele gyertyákat, vagy harapnivalókat kínálhat.

Üvegtálak a földimogyoróhoz

Nagyszerű ajándék ötletek üveg

A különböző méretek rugalmassá teszik a költségvetést.

Van süteményállványa? Talán több színt adhat a funkciójukhoz. Ez a préselt lemez a Rejuvenation cégtől a 30 -as évekből származó eredeti öntőformákból áll.

Szeretjük ezt a sötét formát. Van valami egyszerű és elegáns ebben a Vinatage Fazekas Pajtában. A nepai bolhapiacon található tárgy ihlette. Kopott megjelenésű, de nagyon tiszta és szép vonalakkal is rendelkezik. Fenntartható forrásból származó mangófából áll. Tehát van egy ajándéka, amely környezetbarát és egyben nagyon stílusos.

Stílusos ajándék 

Nagyszerű ajándék ötletek tortacukor

A Solano Kancsó a Fazekas Barn cégtől kézzel fújt üvegből készült. Kiválóan alkalmas koktélokhoz, ízesített vízhez és különféle parti italokhoz.

Ismerje a házigazda ízlését?

Remek ajándékötletek

Dekoratív ajándékok háziasszonyoknak

Most az ínyencekre is koncentrálunk. Tetszik a házigazdának a gyönyörű dizájn? Ebben az esetben mindenkinek ideális esetben Jonathan Adlert kell felvennie. Ha ezt nem tudja megtenni, akkor legalább ellátogathat a webhelyükre, és megtekintheti az ajándékokat a házigazdáknak oldalon.

Gyakran adsz nagyszerű szemüveget

Kiváló ajándékötletek üveg citrom olajbogyó

Ez az almaforma a Twine cégtől egy aktuális gyümölcs trendet képvisel. Porcelánból készült, és kifejezetten ékszerek gyűjtésére tervezték.

A dekoratív ajándék az, amire mindig emlékezni fog

Kiváló ajándékötletek virágtányérra

Nem lehet elege ebből az agát ékszerdobozból a West Elm -től. Gyönyörűen jelzi egy különösen aktuális és népszerű tendenciát. Sávos felületű márványdíszeket hoz létre, amelyek meghatározzák az ásványok megjelenését.

Szereti a házigazda a gyönyörű dizájnt?

Remek ajándékötletek almafehér

Ezt a darabot két különböző méretben kaphatja meg. A darabokon ahat minták láthatók. A belső bélés biztosítja a termékek lágy elhelyezését.

Díszítse szépen a jelenetet

Nagyszerű ajándékötletek kézi karóra zöld

A háziasszonyod szereti a kalandokat? Adjon valami elegánsat és praktikusat a Rejuvenation tengeri táskájával.

Tengeri táska

Nagyszerű ajándékötletek horgonyok

A Geostil ebben a kerti boltban is felismerhető ebben a West Elm kerti ház terrárium kollekciójában. Az érdekes formának és a praktikus funkciónak köszönhetően minden fillér megéri. Az is fontos, hogy a terráriumban lévő növényeket ne kelljen öntözni. Ezenkívül a darab felhasználható különféle tárgyak kiállítására.

Kiválasztottad már a megfelelő ajándékot??

Nagyszerű ajándék ötletek növényi üvegből

Különösen tetszett a fentiek közül bármelyik elem? Gondold át még egyszer alaposan, mi fog tetszeni a házigazdának vagy a háziasszonynak! Tegyen egy kis erőfeszítést! Valóban megéri!

Gondolja át még egyszer alaposan, hogy a házigazda vagy a háziasszony mit fog a legjobban szeretni!

Nagy ajándék ötletek dekoráció kanapé asztal kerti képFehér minta

Nagyszerű ajándékötletek minta

Jonathan Adler

Williams-Sonoma

Crate & Hordó

Jessica Strand

Brian Van Flanders

Georgeanne Brennan

Zsinór

CB2

Megfiatalodás

Fazekas istálló

Santorini só & Pepper Shakers

Santorini Selene Bud váza

West Elm