Bútor, nappali

Modern dohányzóasztal reflektorfényben: ötletek a nappaliba

Dohányzóasztal modern, négyszögletes fém lábak

Legyen ovális, téglalap vagy négyzet alakú – a modern dohányzóasztal minden nappaliban kötelező! A funkcionális bútordarab, amely egyszerűen nélkülözhetetlen kávéscsészék, távirányítók, magazinok és könyvek tárolására, esztétikus megjelenéssel is lenyűgözhet – nézze meg fotóinkat, és győződjön meg róla! A modern dohányzóasztal szemet gyönyörködtetővé vált a nappali berendezésében, és az alábbiakban néhány remek ötletet adunk az elegáns dizájner bútordarabokhoz, amelyekből inspirációt meríthet. Jó szórakozást az olvasáshoz!

Modern dohányzóasztal a stílusos hangulatért a nappaliban

Dohányzóasztal, modern kerek lábak, rozsdamentes acél üveglap

Dohányzóasztal modern, fényes fém műanyag

Dohányzóasztal modern ZBasis kerek ovális asztallap üveg

Dohányzóasztal modern műanyag minimalista

Dohányzóasztal modern fa három részből álló csodálatos megjelenés

Dohányzóasztal modern fa eredeti széklet

Modern dohányzóasztal, fehér műanyag, fényes üveg

Dohányzóasztal modern rozsdamentes acél lábak üveglap minimalista

A modern dohányzóasztal lenyűgöző dizájnjával egy kicsit stílusosabb lehet minden nappaliba! A modellek, anyagok, formák és méretek sokfélesége szinte korlátlan, ezért reméljük, hogy ötleteink megkönnyítik a választást. Fényképeink azt mutatják, hogyan lehet egy dohányzóasztalt sikeresen integrálni a nappali berendezésébe modern módon, és ebből a szempontból példaként szolgálhatnak az Ön számára. És mi jellemző a modern dohányzóasztalokra? Amint már említettük, a legtöbb tervezői modell funkcionális és praktikus, mivel elegendő tárhelyet kínál, de önmagában esztétikus díszítő tárgy, amely vonzza a figyelmet. A legtöbb tervező szokatlan, futurisztikus formákat és különféle anyagokat használ, mint például üveg, rozsdamentes acél, fa és műanyag, hogy a praktikus dohányzóasztalt kis „műalkotássá” alakítsa..

Modern dohányzóasztal: anyagok, formák és színek széles választéka

Dohányzóasztal modern alumínium dísztárgyak

Dohányzóasztal modern kerek alumínium minimalista

Dohányzóasztal modern kerek üveglap fa

Modern dohányzóasztal két asztallal

Dohányzóasztal modern, négyszögletes fém lábak

Dohányzóasztal modern üveg alacsony minimalista

Dohányzóasztal modern széklet praktikus széklet

Dohányzóasztal modern rácsos eredeti forma

Dohányzóasztal modern, nagyszerű kivitel rozsdamentes acélból

A megfelelő dohányzóasztal kiválasztása természetesen a nappalijának berendezési stílusától függ: míg a skandináv és a vidéki stílus kiemeli a természetes anyagokat, például a fát, az üvegből, fémből és műanyagból készült fényes felületek a minimalista stílusra jellemzőek és ipari stílusban. Az üveg mint anyag az elegancia és a tisztaság érzését közvetíti, ezért az üvegfelületű dohányzóasztalokra továbbra is nagy a kereslet. A rozsdamentes acél visszaveri a fényt és igazán fényessé teszi a dizájnt, de vannak más fémek is, amelyeket dizájner dohányzóasztalok gyártásához használnak. Ide tartozik például az alumínium is, amelyet sokkal könnyebb hatékony díszekkel díszíteni, mint más anyagokat. A teljes egészében alumíniumból készült minimalista dohányzóasztal vizuálisan megnöveli a nappalit, sőt keleti hangulatot kölcsönöz a helyiségnek. Csodálatos kiegészítője lenne a minimalista vagy skandináv stílusú bútoroknak.

Modern dohányzóasztal: válasszon olyan modellt, amely bármilyen belső térhez illeszkedik

Dohányzóasztal modern ovális alakú, minimalista fehér magas fényű

Dohányzóasztal modern fém lábak minimalista

Dohányzóasztal modern két részből álló hatszögletű

Dohányzóasztal modern, üvegből készült fém lábak

Dohányzóasztal modern lábak, rozsdamentes acél, eredeti forma

Dohányzóasztal modern nemesfém gyűrűk üveglap

Modern dohányzóasztal két asztallal

Dohányzóasztal modern üveg lábak, elegáns asztallap

Dohányzóasztal modern üveg fehér bézs

Természetesen vannak olyan modern dohányzóasztalok is, amelyek bármilyen enteriőrhöz jól illeszkednek – például egy fehér modell, amely harmonikus kombinációt hoz létre mind a fekete -fehér, mind a színes bútorokkal. Ha pedig egy műanyagból vagy rozsdamentes acélból készült, ovális formatervezést választ, magasfényű kivitelben, akkor extravaganciát hoz a szobába! Egy ilyen dohányzóasztal egyszerű kialakítású, de szokatlan formájával és fényes felületével lenyűgözi, ami valódi szemet gyönyörködtetővé teszi.

A fából készült dohányzóasztalok egyszerűen otthonosságot árasztanak!

Dohányzóasztal modern tárolóhely az oldalsó fán

Modern dohányzóasztal tömörfa üveglapon

Dohányzóasztal modern fa praktikus kialakítású tárolóhely

Dohányzóasztal modern fa fém keret

Dohányzóasztal modern fa

Dohányzóasztal modern, remek anyagok kombinációja

Dohányzóasztal modern fa két részből futurisztikus

Modern dohányzóasztal, fából készült székekkel és bőrkárpitozással

A fából készült dohányzóasztalok egyszerűen otthonosságot árasztanak! Manapság a legtöbb designer modell ötvözi a fát az üvegfelületekkel és az acélból készült dísztárgyakkal, ami modern megjelenést kölcsönöz a bútordarabnak. De nem csak a nagyszerű megjelenés fontos – ezért a legtöbb, kifejezetten a nappaliba tervezett dohányzóasztal további tárolóhellyel is rendelkezik, például rejtett fiókokkal. Ez lehetőséget ad arra, hogy újságokat, könyveket és egyéb dolgokat tegyen oda, hogy ne legyen látható káosz a dohányzóasztalon. Az utóbbi időben divat lett, hogy a nagy dohányzóasztal helyett több kisasztalt válasszon, és eredeti módon csoportosan rendezze el őket. Próbálja ki Ön is az ötletet, ha érdekesnek tűnik – talán a 2-3 vonzó oldalsó asztal szépítheti nappaliját! Akik kedvelik a különböző méretű dohányzóasztalcsoport ötletét, különböző anyagokból készült modelleket is választhatnak – az anyagok és színek sikeres kombinációja határozottan stílusos hangulatot teremt a szobában.