Bútor, nappali

Kreatív életvitel a saját ízlése szerint

nappali-fehér

Az otthon tükrözi a lakók személyiségét. A különböző életesemények bekövetkezésével életmódunk is megváltozik. A lakberendezés jól szemlélteti preferenciáinkat és igényeinket. Tehát mindig a saját stílusunkat keressük az élet különböző szakaszaiban. A minimalista és modern, a vintage és a Schabby között a belsőépítészet lehetőségei korlátlanok, és saját ízlése szerint választhatók. Végül is „ahol a szíved jól érzi magát, az otthonod” – a belsőépítészetnek szívből kell származnia.

Az ékezetek beállítása nagyon fontos a lakberendezésben, mert kontrasztot és harmóniát teremt egyszerre. A színek befolyásolják a szobák hangulatát és hatását a lehető leggyorsabban. Mindenki másképp érzi magát, és ahhoz, hogy jól érezze magát, mindenkinek más ékezetekre van szüksége. Bizonyos hatások a lakás általános megjelenésére fal- vagy padlófestékekkel, textíliákkal, bútorokkal vagy dekorációval érhetők el.

Színes ékezetek – a lakberendezés klasszikusa

A szín mindig erős akcentus

Leginkább a festést próbáljuk elkerülni, vagy nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy az általunk választott szín jól illeszkedik -e a másik trágyához. A fehér falak nagyon szigorúnak tűnnek, krémes színárnyalatok, másrészt nemes tapintást kölcsönöznek a falaknak. A falakhoz leginkább finom bézs vagy szürkés tónusokat használnak. A szabály szerint a Frabe a kicsi és sötét helyiségeket keskenyebbé teszi. Ezért nagyon fontos figyelni a térbeli fényviszonyokra. A világítás ugyanolyan fontos, mint a fal kialakítása. A mennyezeti lámpák, a spotlámpák és az állólámpák fontos elemei a szoba berendezésének. A fényforrásokat nemcsak a helyiség tiszta megvilágítására, hanem a díszítő elemek megvilágítására és kiemelésére is használják. Egy gyönyörű festmény a falon teljesen máshogy néz ki, ha néhány fénysugár ragyog rajta.

A régi és az új keveréke – harmonikus kontraszt

Világos lakás, stílusosan berendezett

Mindenkinek van otthon régi, szentimentális értékű tárgya, amelyektől nem tud és nem is fog elválni. A régi dolgok mesélnek, és megvan a maguk helye a legmodernebb lakásban is. Ezért a Régi és új keveréke olyan népszerű is. Régi hintaszék, fából készült asztal vagy szekrénydoboz hozzon létre egy nagy nosztalgikus akcentust a lakásban. Sok régi dolognak van romantikus és modern oldala is. Néha egy kis korrepetálással életre kelthetik őket, és valódi szemfülesekké válhatnak.

Stílusos szünetek a játékos hangulatért

Otthontervezés a részletekre való odafigyeléssel

Az egyéniség fontos tényező az otthoni tervezésben. Ha egy stílust következetesen betartanak a berendezésben, hosszú távon unalmasnak tűnhet. A stílusszünet mindig dinamizmust hoz és fellazítja a teret. Az erős kontrasztoknak is nagyobb hatása van. Ha szereted a kihívásokat, használj szokatlan dolgokat igazán klassz ékezetek beállításához.

Szobaosztók és polcok a vizuális világosság érdekében

Reagle a térbeli elkülönítésért - mindig jó döntés

A szobaosztók vagy lépcsőpolcok trend és egyszerű megoldás a térbeli elválasztáshoz és a nagyobb kényelemhez. Sok különböző bútordarab kombinálásakor a szobák kaotikusnak tűnnek. Ha nincs ennyi hely, és sok tárhelyre van szüksége, a helyiségosztó polc mindig jó döntés. A különböző formatervezések, az ellenálló anyagok, valamint a színek és formák kombinációjának lehetősége bizonyos kívánságokat vált valóra, amikor a bútorokról van szó. A polcok diszkrétnek tűnnek a kisebb helyiségekben, és struktúrát és kényelmet biztosítanak a nagy szobákban. A lépcsős polcok ideálisak mindenhez, amit gyorsan el kell érni, és mindig látható. tovább mycsik kiterjedt lehetőségeket talál a kreatív öntervezéshez saját ízlése és a művészet minden szabálya szerint. Díszítő elemek, szépen válogatott könyvgyűjtemények, CD -k vagy ajándéktárgyak találhatók különböző országokból. A számunkra érzelmi értékkel bíró különleges részek személyiségünk kifejezői is, és megérdemlik a helyüket a polcon. Ha a polcokat moduláris rendszerként kínálják, és gyorsan átrendezhetők, akkor mindenki megtervezheti saját polcait különböző elemek felhasználásával.

Nagy tér – sok lehetőség

Térbeli elválasztás egy nagy szobában

Minták és formák – a tökéletes kombináció

Fehér elegáns