Bútor, hálószoba

Nyitott szekrény: funkcionális ötletek hálószobájához!

nyitott szekrény

A nyitott szekrények egyre népszerűbbek, mert vonzónak tűnnek, és azonnal szemet gyönyörködtetővé válnak a szobában. Ebből a cikkből megtudhatja, milyen előnyei és hátrányai vannak a nyitott szekrénynek! Íme néhány jó ötlet a hálószobába, amelyekből inspirációt meríthet!

Nyitott szekrény: mutassa be stílusosan ruháit!

Sarok szekrény nyitott csodálatos megjelenés

A hálószobában nyitott szekrény segíthet abban, hogy megfelelően mutassa be a divat és a ruházat iránti szenvedélyét. Lehetőséget ad arra is, hogy mindig lássa, milyen ruhadarabok állnak rendelkezésre, így könnyebben választhatja ki ruháját reggel. A „nyitott szekrény” nem jelenti az ajtó nélküli klasszikus szekrényt. Általában egy praktikus kabrióról van szó, amelyet a térbeli feltételeknek megfelelően készítenek. Ily módon maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Ezenkívül a fali elemek – acélból, műanyagból stb. – általában olcsóbbak, mint egy klasszikus szekrény. Tehát ezzel is spórolhat egy kis pénzt. Fantasztikusan hangzik, nem igaz?

Helytakarékos ötletek kis hálószobákhoz

nyitott polcrendszer hálószoba

Egy ilyen, méretre készített szekrény lehetővé teszi, hogy egyszerűen tároljon. Akár egy egész falat is elfoglalhat, és elegendő tárhelyet biztosít az összes ruhájának és kiegészítőjének. Ezenkívül a fali elem gyakran helytakarékosabb, mint a klasszikus szekrény, ami miatt tökéletes a kisebb lakásokhoz. Ennek az az oka, hogy a nyitott szekrényekkel kihasználhatja a teret a szoba mennyezetéig. Nézze csak meg fotóinkat, és győződjön meg róla!

Szépen rendezze el a nyitott szekrényt

Sarok szekrény csodálatos megjelenés

És hogyan kell mindent elrendezni a szekrényben, hogy csinos és stílusos legyen? Először is azt javasoljuk, hogy a ruhákat és kiegészítőket az évszakoknak megfelelően csoportokra osztja. Ezután határozza meg, hogy melyik tárolási lehetőség – rúd, polc, fiók, melyik csoportnak megfelelő. Ugyanilyen jó bemutatni legszebb ruhadarabjait, vagy azokat, amelyeket leggyakrabban szemmagasságban visel.

Ne felejtse el, hogy a nyitott szekrény nem csak a ruhák tárolásának helye. Dekorációk is rendezhetők ott – növények, dobozok, képek. Így a ruhatár nagyon szép és elegáns lesz. A rendelkezésre álló helyet is okosan kell használni. Például nem minden ruha lóg le – néhányat összehajthat a földön vagy a polcokon. És hagyni egy szabad tartományt – a már viselt ruhák vagy a másnapi öltözék számára is igazán lenne értelme. &# 128578;

A tükör szükségszerű

Álló tükör vintage

Azt is javasoljuk, hogy helyezzen el egy nagy álló tükröt a szekrény mellé. A klasszikus szekrények gyakran tükrös ajtókkal rendelkeznek, de ez az elem hiányzik a nyitott változatokból. A hálószoba tükre pedig nemcsak gyakorlati szempontból szükséges. Ezáltal a szoba nagyobb lesz, mert tükrözi a fényt és elosztja azt a helyiségben. Ráadásul a gardrób melletti tükör olyan érzést kelt, mintha egy igazi öltözőben lennél! És persze ott is megnézheti az öltözékét, mielőtt kimegy.

További hasznos tárolási tippek

Rendezze el a ruhákat és kiegészítőket

Az aktuális szezon ruházatát mindig úgy tárolja, hogy könnyen hozzáférhető legyen. És amint az időjárás hosszú távon megváltozik, egyszerűen rendezze át ruhatárát. A ruhadarabokat nemcsak felakaszthatja vagy összehajthatja a polcokon, hanem dobozokban is tárolhatja, ami nagyon érdekesnek tűnik. A dekoratív kosarakba pedig ékszereket és kiegészítőket tehet.

A nyitott szekrény hátrányai

ipari stílusú nyitott szekrény

A nyitott szekrény fő hátránya, hogy folyamatosan rendben kell tartania – különben látható lesz a káosz. De az előnyök lényegesen többek. Végül, de nem utolsó sorban a gardrób lehetővé teszi egyedi tárolórendszer létrehozását. Vásárolhat ilyen szekrényt egy bútorüzletből, vagy megrendelheti az interneten. Nagyszerű modellek vannak a címen IKEA, ezért azt javasoljuk, hogy nézze meg weboldalukat.

Étkezési cső a ruhák felakasztásához az állványra

rejtje el a nyitott szekrényt a függöny mögé

nyitott szekrény a ruhák elrendezéséhez

nyitott szekrény nagy elegáns

nyitott szekrény rúd polcok fiókok

Fali állvány ruhák felakasztására

nyitott szekrény adatvédelmi képernyő függöny

nyitott polcok ruházati cipők

nyitott polcrendszer

nyitott szekrény helytakarékos

nyitott szekrény csúszó adatvédelmi képernyő

gardrób előnyei

nyitott polcrendszer hátrányai

nyitott polcrendszer sok tárolóhellyel

Kliedung felakasztja a rudat

fém szekrény nyitva

nyitott szekrény ipari megjelenés

nyitott szekrény az IKEA -tól

nyitott polcrendszer ruhatippek elrendezése

Bútorozott hálószoba

nyitott szekrény hátrányai

Ipari szekrény ajtó nélkül

Készítse el saját nyitott szekrényét

Ruhatippek elrendezése

nyitott polcrendszer az IKEA -tól

Hálószobabútor praktikus ötletek

Öltöző nyitott polcok

Hálószobai bútorok