bútor

Szobamegosztó ötletek: 14 megfizethető lehetőség otthonában

Ossza meg a nyitott lakóteret a különböző zónákban

Akár egy garzonlakás, akár egy öt hálószobás ház van, néha nincsenek olyan falak, ahol szüksége van rájuk. De a teljes felújítás őszintén szólva drága, vagy ha bérel, egyáltalán nem opció. Ezért ebben a cikkben 14 nagyszerű, helytakarékos ötletet kínálunk Önnek, amelyek praktikusak és nagyon olcsók!

A szobaosztók nagyszerű módja a lakóterület megosztásának, és dekorációként is szolgálhatnak. Az opciók közül választhat az összecsukható válaszfalak, függönyök, nagy könyvespolcok és még sok más. Ezekkel módosíthatja a szoba elrendezését, további adatvédelmet hozhat létre, maximalizálhatja a tárhelyet, vagy csak megváltoztathatja a tájat.

Tehát folytassa, 14 módja annak, hogy a szobaosztókkal egyedi, bérelhető és pénztárcabarát teret hozzon létre.

Szobaosztó ötletek: ruhatartó átalakítása

élő partíció növényekkel

A ruhatartó nemcsak dekorációként és házruhaként szolgálhat, hanem szobaosztóként is használható. Az ötlet jól jön, különösen, ha van otthon egy régi bútordarab. Ahelyett, hogy kidobná a régi ruhatartót, átfestheti, lakkozhat és végül újrahasznosíthatja. Remekül hangzik, nem?

Használjon néhány függönyt

Szobaosztó ötletek szabadon álló geometriai motívumokkal

A hálószobájában nincs ajtó? Ezután két függöny azonnal elvégezheti a munkát. Színük harmonizálhat a hálószoba faltervezésével, vagy kiemelkedhet belőle.

Használjon redőnyöket

Partíciók modern ötletek

Például egy szobaosztó, amely elválasztja az ágyat a lakás bejárati ajtajától, valójában egyedi redőnyökből állhat. Magánéletet biztosítanak zárt állapotban, és természetes fényt nyitva.

Kreatív szobaosztó ötletek: tegyen fel egy könyvespolcot

Stílusos megjelenésű nyitott polcrendszer

Könyvmoly vagy sem, a könyvespolc stílusos és hatékony módja lehet a szoba felosztásának és a különböző „szobák” vagy területek elkülönítésének. A fenti fotó azt mutatja, hogyan nézhet ki egy ilyen darab, mintha már -már beépítették volna a szobába.

Rendezze el a növény falát

Szobaosztó dekoratív falmászó növény

A növényfal tökéletes a helyiség elválasztására és a nagyobb magánélet biztosítására. Az ilyen válaszfal ugyanakkor gyakorlati funkciókat is ellát, és egyben kijelentő darab is. Hagyja magát inspirálni!

Használjon függönyöket az alvóhely lehatárolásához

Szobaosztó ötletek partíció kötélnövényből

Egy ultra-kicsi lakáshoz kreatívnak kell lenni. A függönyök általában nagyszerű lehetőségek a kis lakótér sikeres elválasztására. Természetesen nagyobb lakások esetén is kiváló lehetőség.

Tolóajtó hozzáadása

nyitott nappali tolóajtók

Nagyobb projekt esetén tolóajtókat telepíthet a tér felosztásához. Egy tolóajtóval könnyen feltörheti a nyitott alaprajzot. Nézze meg a fenti fotókat, hogy meggyőződjön róla!

Az összecsukható falak szuper modernnek tűnnek!

Paravent fehér összecsukható

Összecsukható falakat kaphat a görgőkön, amelyek megkönnyítik a mozgatást.

Helyezze a bútorokat stratégiailag

Szobaosztó ötletek polcrendszerek nagyok

Nem kell mindig vadonatúj partíciókat keresnie a szoba felosztásához. Használja a már meglévő bútorokat. A masszív bútorok, például kanapék, polcrendszerek, komódok és szekrények egyszerűen tökéletesek a nyitott lakótér különböző zónáinak elválasztásához..

Hozzon létre egy polcfalat

A polcrendszer gyakorlatilag felosztja a teret

Az IKEA halmozott polcai gátat képezhetnek például a funkcionális bejárati terület és a hálószoba között. A polcok nemcsak falként szolgálnak, hanem sok további tárolóhelyet is kínálnak.

Játssz különböző szinteken

Ötletek Szobaleválasztó polcrendszer szabadon álló

A szoba felosztása nem jelenti azt, hogy “falat” kell létrehoznia. Ahelyett, hogy vizuálisan befejezné a dolgokat, helyette különböző szinteken játszik – például polcrendszerekkel, tetőtéri ágyakkal stb..

Külön nappali szőnyeggel

dekoratív fa válaszfal gyönyörű megjelenés

Különféle szőnyegek használata, vagy olyan színű, amely erősen ellentétes a padlóval, segíthet „határok” kialakításában a nyitott terű térben.

Tervezzen ideiglenes partíciókat

Szobaosztó ötletek szabadon álló fa stílusos megjelenés

Mit szólnál egy ideiglenes falhoz? A saját készítése valójában nem nehéz, és számos utasítás található a neten.

Különítsen el egy többcélú szobát

Polcrendszer fehér fa szoba válaszfal

Az íróasztal, a könyvespolc és a szőnyeg csodákra képes, ha egy többcélú teret különböző zónákra szeretne szétválasztani. Lesz hol enni, aludni és dolgozni – nincs szükség ajtóra.

Szobaosztó ötletek bambusz képernyő

Szobaosztó ötletek Paravent dekoratív

nyitott nappali dekoratív fal fa

IKEA Kallax polc stílusos megjelenés

Ossza meg a nyitott lakóteret a különböző zónákban

dekoratív válaszfal nyír

Az elválasztó kötél eredeti ötlete

Lógó szobaosztó ötletek fehér nagyszerű megjelenés

Szobaosztó ötletek nyitott lakótérre

Fából készült polcrendszer válaszfal helyett

Szobaosztó ötletek nagy válaszfal

Cube polcok élettér elválasztása

Szobaosztó ötletek halmozott kockapolc