bútor

Használja ki teljes mértékben a funkcionális szárítóhelyiségek lehetőségeit!

Mosni és számlát fizetni ugyanabban a szobában? Talán a virágcserepeit is odarakhatja? Nézze meg, hogyan képes egy mosókonyha csodálatos funkciókat ellátni.

Mikor érezte utoljára szükségét egy többcélú tér kialakítására otthonában? A segítség ott van, ahol a legkevésbé számítasz rá. A mosdóban számos funkciót hajthat végre, és így szabadon tarthatja otthonának többi területét.

Ráadásul ez egy félreeső hely. Az állandó gyakorlati megoldások itt senkit sem zavarnának. Otthona funkcionalitása és esztétikája csodálatos új szinteket érhet el. Tartson helyet a ruhák vasalásához és összecsukásához! Használhatod őket ajándékok csomagolására más alkalmakkor.

Vessen egy pillantást arra, hogy ezek a helyiségek milyen csodálatosan látják el fejlett funkcióikat.

Használja ki teljes mértékben a funkcionális szárító helyiségekben rejlő lehetőségeket

funkcionális szárító mosógép

Az előcsarnok

Mi lehet jobb, mint egy mosó- és szárítóterület ugyanabban a szobában? Ott tárolhatja az összes piszkos zoknit, nedves kesztyűt és piszkos kabátot. Ez a hely csodálatos munkát végez, hogy távol tartsa a ruhaneműt a nappalitól.

Nézze meg az ég kék mennyezetet is!

Hát nem néz ki mesésen?

Mi lehet jobb, mint egy mosó- és szárítóterület ugyanabban a szobában??

funkcionális szárítószoba mosógép piros

Ágyneműs szekrény

Ez a szoba egy tengerparti házban található. Ezért a törülközőket és a nyári vakáció fontos dolgait lent tárolták. Itt mindent tárolhat, amit felhasználhat a gyönyörű napokon a homokban és a szörfözéshez.

Fehér konyha kialakítás

funkcionális szárítószoba konyhai mosogató

Tárhely

Nézze meg a vízvezetéket az alábbi szobában. Ezekből kétféleképpen profitálhat. Most telepíthet egy második mosogatót a növények öntözésére. Ott áthelyezheti az üres tartályokat és öblítheti a kerti szerszámokat.

Két mosógép és egy kanapé

funkcionális szárítószoba mosógép kanapé

Otthon dolgozni

Mosakodjon, miközben írja a számlákat, és válaszol az e -mailjeire. Így két feladatot tud egyszerre elvégezni. A párnákkal ellátott padok rendkívüli kényelmet nyújtanak. Kinyújtózhat, vagy akár aludhat is, miközben a mosógép mosogat.

Ez a szárító szoba sárga színű

funkcionális szárító szobák mosógép konyha

Csomagolóállomás

Az ajándékok csomagolásának helyének meghatározása nagyon nehéz feladatnak bizonyulhat. A mosdókban csodálatosan tágas munkafelületeket adhat hozzá, és professzionálisan csomagolhatja oda az ajándékokat.

A mosdókban csodálatosan tágas munkafelületeket adhat hozzá

funkcionális szárítószoba mosogató kanapé

Reggeli kuckó

El tud képzelni egy jobb módot a nap kezdésére, mint reggelizni egy gyönyörű helyen? Mit szólnál egy csésze kávéhoz, muffinhoz vagy burgonyatortához? A fény által elöntött területek a legjobb helyek a nap kezdetéhez. Ha ez a mosási terület is, akkor a friss ruhanemű gyönyörű illata még kellemesebb hangulatot teremt.

A teret itt optimálisan kihasználták

funkcionális szárító konyha

Éléskamra

Ennek a mosdónak az átmeneti zónaként való kialakítása váratlan előnyökkel jár. A teret itt optimálisan kihasználták. Hogy pontosan látod az alábbi képen.

funkcionális szárítószoba mosógép zuhany

Terület háziállatok számára

Ez a mosási terület egyedi zuhanyzót tartalmaz a kutya számára. Ezen a korlátozott területen ez egy nagyon intelligens megoldás. Más extrákat is integrálhat, például kutyaágyat. Ezt tegye, és kettős funkciójú mosókonyhája van.

A mosókon kívül tárolóhelyet és egyéb fontos tárgyakat is telepítettek ide

funkcionális szárítószoba mosógép szőnyeg

“Univerzális” szoba

Ez a gyönyörű és kényelmes szoba különböző célokra alakítható. A mosókon kívül tárolóhelyet és egyéb fontos tárgyakat is telepítettek ide.

Most talán mindegyikünk a saját lakására gondolhat. Melyik alapvető funkcióhoz nincs elég hely? Kimerítő az ajándékok csomagolása, vagy rosszul van elhelyezve a kutyaterület? Ezen funkciók egyikét beépítheti a mosdóba!

Van kedve csinálni és van ideje? Megéri!

Rock Paper Hammer, Knight Architects LLC, Crisp Architects, Case Design / Remodeling, Inc., Crestline Homes, HARDROCK CONSTRUCTION, Whitten Architects, Smith & Vansant Architects PC, Dave Adams Photography