Božićni ukras

Ovako izgledaju ovogodišnji božićni ukrasi u Bijeloj kući

Budući da naš urednički tim uvijek munjevito bira i predstavlja ekskluzivne ideje za božićne ukrase za naše čitateljstvo, htjeli bismo se pozabaviti maštovitom inspiracijom iz SAD -a danas. Kad je riječ o Sjedinjenim Državama, mnogi ljudi misle na jedinstvene božićne ukrase u svakom gradu u Americi i ispred svakog doma. U članku se želimo usredotočiti na najmoćniju kuću na svijetu – Bijelu kuću. U sljedećih nekoliko odlomaka možete saznati koje su ukrasne ideje predsjednik Sjedinjenih Država i njegova obitelj odabrali za Božić.

Stavite veći naglasak na ujednačen dizajn rasvjete

ideje za božićno drvce u hodniku

Ideje za božićno drvce u Bijeloj kući

Sve odlikovanje organizirala je predsjednikova supruga, Melania Trump. Javilo se ukupno 150 pomagača i trebalo je nekoliko sati da se pripreme božićni ukrasi. Na kraju krajnji rezultat izgleda sjajno.

Na prvom mjestu želimo početi s idejama božićnog drvca.

U hodniku Bijele kuće ne vidimo jedno, već nekoliko božićnih drvca. Velika većina ukrasnih komada stvara privlačan ambijent i to ne bez razloga. Božićna drvca u hodniku ukrašena su efektom snježnih padavina.

Božićna drvca s efektom snijega jedna su od najpopularnijih ideja

kombinacija božićnog drvca sa efektom snijega

Budući da se radi o ukrašavanju hodnika, željeli bismo predstaviti alternativu božićnim drvcima. Ideja se sastoji od zimskih grana koje su postavljene s obje strane hodnika. Tako ukrasni komadi stvaraju efekt šume kod kuće.

Izuzetno velika božićna drvca u drugim sobama također privlače pozornost jer su visoka više od 2 metra. Dekoracija se sastoji od ujednačenog svjetlosnog dizajna s LED svjetlosnim lancima. To znači da je Melania Trump prošla bez efekata u boji.

Ove se godine ideje s podružnicama smatraju trendom

dizajn hodnika s božićnim drvcem

Vrhunac ovog izloga svakako je božićno drvce visoko 6 metara, koje se nalazi u “Plavoj sobi” Predsjedničke kuće. Njegova veličina izaziva mnogo nevjerojatnog izgleda i brzo privlači svačiju pozornost.

Božićno drvce visoko 6 metara s hladnim ukrasnim elementima

dizajn velikog božićnog drvca

Dekoracija stolova i prozora iz obitelji Trump

Ukrasi za stol za Božić u Bijeloj kući mogu se nazvati jedinstvenim. Razlog tome je većina crvenog cvijeća smještenog u zlatnim vazama u sredini velikog stola. Sjajni ukrasni komadi pružaju hladan izgled, no definitivno se moraju kombinirati s crvenom bojom. Bijela, zlatna i crvena smatraju se savršenim bojama za postavljanje stola, a krajnji rezultat Melanije Trump to potvrđuje.

Bijela, zlatna i crvena: tri glavne boje ukrasa za stol

atraktivna dekoracija stola u zlatnoj i bijeloj boji

Ove godine vidimo netipičnu ideju koja u konačnici pruža atraktivan izgled. Riječ je o božićnom vijencu koji se obično nalazi na gotovo svim vratima u Njemačkoj. No, Bijela kuća pokušala je dobiti božićni vijenac za svaki prozor i mnogima se ta ideja svidjela. Svi znaju da put od ideje o atipičnom ukrasu do njegove implementacije nije lak, ali preporučujemo ovu elegantnu alternativu za ukrašavanje prozora.

Nabavite puno božićnih vijenaca i upotrijebite ih za ukrašavanje prozora

božićni vijenac vanjski ukras

Ideje Melanije Trump možete otkriti u sljedećoj galeriji slika. Neka vas inspiriraju atraktivni ukrasni elementi u svakoj prostoriji za vaše božićne ukrase!

Savjeti za ukrašavanje božićnog drvca

Postavite božićno drvce točno ispod lustera

božićno drvce ideje ukrasni elementi

Sjajni ukrasi za božićno drvce smatraju se neophodnim

božićno drvce ideje djevojka i druge figure

Božićna drvca daju sobama maštovit izgled

božićni ukras bijela kuća SAD božić

 Knjige daju sobi ugodnu atmosferu

knjige božićne ideje SAD

Učinak snijega u prostoriji? Zašto ne?

ukras bijele kuće Dizajn i božićni ukrasi

Dekoracija na otvorenom jedna je od najvažnijih točaka

vanjski dizajn božićni ukras izvana

Božićni vijenci za svaki prozor

Dizajn ideja i božićni ukrasi

Ovako izgleda koncept vanjskog božićnog ukrasa

koncept za božićni ukras bijele kuće

Izuzetno velike božićne kugle čine ga privlačnijim

loptice figure ideje božićni ukras

Dizajnirajte svoje stubište prema najnovijim idejama

božićne ideje za dizajn stepenica