Božićni ukras

Kreativne alternative koje zamjenjuju klasično božićno drvce

Zaboravite tradicionalne ideje za klasično božićno drvce jer su naši urednici za nadolazeće blagdane odabrali bolju varijantu za uređenje vašeg doma. Postoji dovoljno alternativa poput dizajniranja božićnog drvca od grana, knjiga i paleta. No, u ovom bismo članku htjeli otići korak više i pozabaviti se ekskluzivnim alternativama za klasične božićne ukrase.

Police za božićno drvce

Prva ideja našeg uredničkog tima zamišljena je na neprocjenjiv način. Ne morate ništa kupovati za projekt, nisu potrebni nikakvi materijali, samo vaša polica i predmeti u bijeloj i zelenoj boji. Ova se ideja više odnosi na kreativno oblikovanje i sortiranje stvari. Poredajte zelene predmete u obliku božićnog drvca. Počnite odozdo i postupno idite prema gore i birajte stvari svijetlo i tamno zeleno kako bi se mogao pojaviti vrhunac dizajna. Knjige, koferi i ambalaža mogu se optimalno sortirati na polici. Iste stvari trebate za praznine s lijeve i desne strane, ali u bijeloj boji kako biste bolje istaknuli zelene crte. Kućni dodatak može preuzeti ulogu božićne zvijezde i postaviti se točno na vrh.

Ovako brzo i jednostavno sami možete napraviti alternativu klasičnom božićnom drvcu

Koncepti polica i dizajn iz ideja božićnog drvca

Alternative klasičnom božićnom drvcu: ploča s laganim dizajnom

Sljedeći DIY projekt vašoj će sobi dati jedinstven izgled. Ideja je osmišljena prema principu pegboard. Za to su vam potrebni odvijač, drvena ploča, vijci i končić. Baš kao i prva ideja, trebali biste stvoriti oblik božićnog drvca s vijcima.

Zatim ćete vijcima pričvrstiti kabel kako biste oblikovali trokut. Za projekt će vam trebati niz svjetala dovoljno dug za drvenu ploču, jer je dizajn rasvjete ključni element za ovaj projekt. Dizajnerska tvrdnja projekta pokazuje atraktivan dizajn rasvjete, koji je oblikovan u obliku božićnog drvca. Kada završite s tim, ostaje samo ispravno pozicioniranje drvene ploče u dnevnoj sobi.

Jednostavnim koracima do savršenog krajnjeg rezultata

Upute za izradu božićnog drvca vlastitim rukama

Vrhunac dizajna s dizajnom rasvjete

Alternativne ideje za božićno drvce

Božićno drvce sa slika

Individualno, atraktivno i kreativno – ovako naš urednički tim opisuje ovu ideju za oblikovanje božićnog drvca. Teško da bilo koje drugo božićno drvce donosi toliko radosti kao sljedeći DIY projekt, jer se struktura sastoji od vaših omiljenih slika. Kul slike rezultiraju jedinstvenim izgledom koji impresionira izdaleka. Vaši će se gosti zasigurno svidjeti ideji! Za projekt je potrebno više od 30 slika koje se mogu koristiti za stvaranje privlačnog oblika božićnog drvca. Ali osigurajte potrebnu stabilnost božićnog drvca iz slika.

Božićno drvce napravljeno od vaših slika stvara izvrsnu atmosferu tijekom blagdana

Sam božićni ukras

Skandinavsko božićno drvce

Napokon imamo nešto za ljubitelje skandinavskog ukrasa. Elementi na prvi pogled jasno pokazuju da je ovo atraktivna DIY alternativa klasičnom božićnom drvcu. Ovdje vam je potrebna ploča od borovog drveta, crna zidna boja i predznanje slikanja. Započnite crtanjem božićnog drvca i dizajnirajte oblik koji odgovara vašem ukusu. Božićne kuglice kao ukras možete pričvrstiti vijcima.

Skandinavsko božićno drvce? Da molim !

cool ideje i savjeti skandinavski

Atraktivan krajnji rezultat kao božićni ukras

Skandinavski ukras

Naš urednički tim usredotočio se na 4 najbolje DIY alternative, ali to ne znači da ideje tu završavaju. Ako još niste odabrali odgovarajuću ideju, preostale varijante možete vidjeti u sljedećoj galeriji slika. Uživajte u pregledavanju!

 Cool alternative stvaraju blagdansko raspoloženje

Božićne ukrase napravite sami

Ručni radovi s drvom uvijek su zabavni

  Upute za božićno drvce cool ideje i savjeti

Odaberite materijale prema svom ukusu

Alternativne varijante ukrasa božićnog drvca Božićno drvce DIY upute cool ideje i savjeti

Minimalističko božićno drvce zvuči sjajno !

DIY ideje za izradu božićnog drvca Alternativne varijante ukrasa

Cool božićno drvce možete sami napraviti od prirodnih materijala  Grane božićno drvce DIY upute cool ideje i savjeti

  cool ideje i savjeti Weihanchtsbaum

Svaka alternativa zahtijeva samo jedno: maštu

diy upute cool ideje i savjeti Napravite sami DIY ideje Alternativne varijante ukrasa

Božićno drvce od knjiga i ogledala? Zvuči super, zar ne ?

Koncepti i dizajn ideja božićnog drvca ogledalo Koncepti i dizajn ideja božićnog drvca

  izradite vlastite varijante ukrasa za božićno drvce