Blagoslovljen bio

Tonik za espresso – jedno od najmodernijih bezalkoholnih pića koje svatko može napraviti!

Najjednostavnije stvari često je najteže oponašati. To je istina koja je nekoliko puta provjeravana, uključujući i u ugostiteljstvu. Espresso Tonic vjerojatno je jedan od najvećih hitova prošlog ljeta koji i ove godine nastavlja slavu. Razlog tome vjerojatno je očit. Espresso i tonik dva su vrlo popularna pića. Pružaju izvrsno osvježenje u ljetnoj sezoni. Kombinacija ova dva je apsolutno spektakularna. Koliko god recept zvučao jednostavno, zaista ga je teško kopirati. Postoje neki posebni savjeti i trikovi koje jednostavno morate znati. Rado ćemo vam ih otkriti na vrijeme prije najtoplijih dana u ovoj godini.

Tonik za espresso izvrsna je ideja za ljetno osvježenje

Tonik za espresso - čaša puna espressa

Tonik za espresso – vrlo zdrav trend

Tonik za espresso nije samo novo otkriće za pravog znalca kave. To je zdrava vijest koja donosi značajne prednosti, posebno za ljetnu sezonu. Za Esspresso Tonic samo miješamo kavu s tonikom! Ima dobar okus i tako djeluje protiv dehidracije.

Okus tonika je blago gorak i to potiče razvoj arome i svojstava okusa vaših omiljenih vrsta kave. Ne zaboravimo ni kockice leda, koje su posebno važan dio recepta. S mentom, limetom, limunom ili agrumima ipak biste mogli prilagoditi okus prema svojim željama. Naš savjet je da hrabro eksperimentirate s novim pićem.

Okus je povezan s kvalitetom sastojaka

Tonik za espresso - izvrsno bezalkoholno piće

Otkrijte nove sorte tonik vode i kave

Tajna zaista dobrih varijanti espresso tonik pića sastoji se gotovo isključivo u dobrim sastojcima. Komercijalne sorte tonične vode obično su napunjene šećerom. Mi bismo da si ti obrtnička varijanta uzeti najkvalitetnije. Isto je i s vrstama kave. Stručnjaci preporučuju korištenje blažih. Krajnji rezultat je stoga blago sladak i, upravo zbog toga, iznimno ugodan za široke mase ljudi. Kombinacija tonika s prilično egzotičnim vrstama kave, primjerice iz Indije ili Etiopije, bila je osobito popularna prošlog ljeta. Neki od njih su super slatki i gotovo podsjećaju na liker. Drugim riječima, espresso tonik možete pripremiti na toliko visokoj razini da je gotovo gurmanske kvalitete. Možete dodati limetu, limun, metvicu i zdravu zamjenu za tradicionalni šećer za posebne okuse.

Blaže vrste kave su bolja ideja

Tonik za espresso - izvrsno piće

Priprema espresso tonika

Uzmite jednu ili više čaša od 200 ml, ovisno o tome koliko pića želite napraviti. Zatim će vam trebati kockice leda kako biste njima mogli potpuno napuniti čašu. Zatim ulijte oko 100-150 ml tonik vode. Napravite si ukusni dvostruki espresso. Mogli biste uliti cijelu ili dio. Ovisi kojim okusom želite dominirati – ovaj iz tonika ili ovaj iz kave. U pravilu vam je potrebno oko 40 mililitara dvostrukog espressa na 100 do 150 mililitara tonik vode. Postoji još jedna varijacija istog pića, a to je tonik za hladnu kavu. S tim u tonik ulijete oko 100 mililitara normalne kave.

S egzotičnim, osobito slatkim sortama kave mogli biste postići spektakularan rezultat!

Tonik za espresso - vrlo lijepe ideje - izvrsna pića

Ideje za posebne goste ljeti!

Ako pažljivo pripremate tonik za espresso, ne samo da ima izvrstan okus, već i izgleda spektakularno. Možete ga koristiti za impresioniranje posebnih gostiju u vašem domu. To bi i dalje bio jednostavan, ali ukusan vrhunac za posebne događaje. Naravno, najbolji način za uživanje u Esspresso toniku je na balkonu ili u vrtu. Uživajte ujutro za doručak ili popodne uz lagani ljetni kolač!

Preporučujemo da svoje tonik napitke pripremate s Craft Tonic vodom

Tonik za espresso - izvrsne ideje za ovaj dan

Napitak ne samo da ima dobar okus, već i izgleda privlačno! 

Tonik za espresso - izvrsna ideja

Tonik napici espresso idealni su za posebne goste i ljetne zabave

Tonik za espresso - dvije čaše - izvrsne ideje

Ovo piće bilo bi idealno za popodnevnu tortu, između ostalog

Espresso tonik ideje za kavu pića

Možda želite ujutro uživati ​​u tonu za espresso? 

Čaša uz odlično piće - espresso tonik

Možete dodati još nota okusa, na primjer, s agrumima

Nekoliko bezalkoholnih pića - espresso i tonik

Ako kavu ulijete vrlo pažljivo, mogli biste postići ovu izvrsnu strukturu

nekoliko slojeva - dobre ideje - tonik za espresso

Mnogi piće ukrašavaju kriškama limuna ili limete

Vrlo lijep dizajn - tonik za espresso

Oblik čaše doprinosi atraktivnom izgledu pića 

Odlična čaša - izvrsne ideje - tonik za espresso

Pripremate li espreso tonike, jamčimo svježe i ukusno ljeto!

Tonik za espresso - izvrsne ideje - osvježenje