Blagoslovljen bio

Što transplantacija kose u Istanbulu može učiniti?

Dr. Levent Acar objavljuje rat ćelavim glavama

Optički i haptički, njegovana, puna kosa izaziva neporecivu privlačnost. Još je neugodnije kad stalni stres, nasljedne okolnosti ili zub vremena sve više uzrokuju ćelavost. Srećom, već postoje pouzdani načini i sredstva za obnovu vlastite kose na krajnje autentičan način. Preporučuje se, na primjer, posjet turskoj klinici. U nastavku donosimo zašto bi to bila mudra odluka.

Zapravo, transplantacija kose postaje sve popularnija u Turskoj i sve se više ljudi odlučuje za takozvano medicinsko-estetsko putovanje u inozemstvo. Osim usporednog niske cijene Visoka profesionalnost pouzdanih turskih liječnika također je jedan od najvažnijih argumenata za transplantaciju kose u jednoj turskoj klinici. Već postoji više talentiranih stručnjaka koji se pridržavaju najviših standarda i osiguravaju impresivne rezultate.

Nakon putovanja kući, pacijenti svih dobi crpe dodatnu radost i novo samopouzdanje od svoje prirodno izgleda, znatno gušće kose-uostalom, ovo je klasični ideal koji je naširoko povezan s privlačnošću i zdravljem.

savjeti za transplantaciju kose

Jedna od vodećih klinika za transplantaciju kose u Turskoj je klinika Cosmedica usred metropole Istanbul, koja se čak etablirala kao popularna kontaktna točka među poznatim osobama: Andreas Brehme, legendarni strijelac pobjedničkog gola njemačkog Svjetskog prvenstva 1990. godine. , već se nastanio u okrugu Küçükçekmece traže liječenje.

Kome vjeruju svjetski prvaci??

Predmet transplantacije kose predstavlja liječnik Dr. Levent Acar na dnevnom redu je gotovo dva desetljeća. Nakon studija na istanbulskom sveučilištu Capa, liječnik je posjetio specijaliste po pola svijeta, koje je koristio za poznate programe obuke.

Dr. Acar_haartransplantation_istanbul

U međuvremenu, dr. Levent Acar predstojnik klinike Cosmedica koju je osnovao 2007. Objekt nosi visoko cijenjeni certifikat Zajedničke međunarodne komisije i partner je najveće bolničke grupe u Turskoj. Istodobno je velika potražnja, osobito u Saveznoj Republici Njemačkoj. Naravno, to nije samo zbog preporuke nogometnog svjetskog prvaka – nego je to dr. Sam Acar, koji krivotvori vezu s Njemačkom.

Budući da je tamo rođen i odrastao 1981., Dr. Acar stoji uz svoje pacijente s osobnim šarmom i jasno razumljivim objašnjenjima o medicinskim pitanjima. Komunikacijske barijere tijekom osjetljivog tretmana predstavljaju stari horor scenarij koji posjetitelji iz zemalja njemačkog govornog područja u dr. Klinika Acars u Istanbulu zajamčeno će biti pošteđena!

Kako transplantacija kose funkcionira u Istanbulu?

Zahvaljujući ovoj kombinaciji ljudske i profesionalne predanosti, klinika Cosmedica uspjela se uspješno istaknuti među različitim turskim klinikama za transplantaciju kose. Kao izvrstan primjer izvrsne kvalitete po niskim cijenama – više o tome za trenutak – objekt se prvenstveno usredotočuje na sljedeće postupke, koji su dostupni kao opcija nakon dubinske, besplatne analize kose.

Transplantacija kose_Istanbul

Ekstrakcija folikularne jedinice

Naziv govori sve: Metodom FUE safir pacijenti se uklanjaju iz vlastitih folikula dlake pomoću safirne oštrice, a zatim se premještaju na željena mjesta. Presađena kosa na ovaj način formira prirodne pristupe i naoružana je hormonom DHT, koji je često uzrok gubitka kose. U klinici Cosmedica provjereno ste u najboljim rukama za FUE transplantaciju kose, uostalom, dr. Acar je tri puta zaredom dobio nagradu Whatclinic Service Award za svoju varijantu.

DHI safirni proces

Kao alternativu FUE metodi, Dr. Acar dokazano DHI safirna metoda Rafinirano u pravom smislu riječi: Oštrica od mikro safira koristi se za stvaranje novih kanala za kosu u kojima vlastiti korijeni kose mogu pronaći prostor. Ovim postupkom pacijenti uživaju u neprekinutoj, dugotrajnoj gustoći kose, uz optimalno izbjegavanje posjekotina i naknadnih ožiljaka.

najbolji rezultati presađivanja kose

Brojne prednosti

Kao što je naznačeno, dopušteno je koristiti a Transplantacija kose u Istanbulu Možete računati na relativno povoljne uvjete – pozitivan bod koji se može računati, osobito u slučaju da nema podrške od strane zdravstvenog osiguranja. Osim toga, pacijenti imaju koristi od all-inclusive paketa koji se također sastavljaju u klinici Cosmedica.

Osim noćenja u hotelu s pet zvjezdica, popularna ponuda ovdje uključuje i desetogodišnje jamstvo na pruženu uslugu, profesionalno pranje kose u klinici te mjesečnu opskrbu lijekovima i proizvodima za njegu. Sveobuhvatni savjeti i pažljiva naknadna skrb osoblja također su sasvim razumljivi!

Transplantacija kose_istanbul2

Zaključak

Odlukom o transplantaciji kose u klinici Cosmedica u Istanbulu pod vodstvom dr. Zainteresirane strane njemačkog govornog područja imaju koristi od Levent Acara na mnogo načina. Kombiniraju najpopularnije odredište za odmor na Bosporu s visoko inovativnim rješenjima i izvrsnom profesionalnošću koju ova prvoklasna klinika može ponuditi.