Belsőépítészet, divat

Mely színek passzolnak egymáshoz: hozzon létre harmonikus kombinációkat

mely színek mennek össze telített színek helyesen kombinálják

A színek szerepe és hatása hangulatunkra és gondolatainkra tudományosan bizonyított és világszerte ismert. A színek sikeres kombinálása egymással önmagában kis művészet, ezért ebben a cikkben választ adunk a fontos kérdésre: Mely színek mennek össze? Ötleteink és tippjeink segíthetnek harmonikus és szuper elegáns megjelenésű, nagy kontrasztú színkombinációk létrehozásában-ez a képesség különösen fontos a divat és a belsőépítészet területén. Reméljük, hogy tetszeni fognak javaslataink, és reméljük, hogy szívesen olvassuk őket!

Mely színek passzolnak egymáshoz: Használja a színkereket!

mely színek mennek össze, használjon színkereket

mely színek együtt járnak hasznos tippek

mely színek harmonikus kombinációkat hoznak létre

milyen színek mennek össze színpaletta

mely színek illeszkednek a színkörhöz

mely színek mennek össze telített színek helyesen kombinálják

mely színek passzolnak a férfi divathoz

milyen színek passzolnak a semleges hangokhoz a belsőépítészetben

milyen színek mennek össze stílusos kombinációk divat

milyen színek mennek össze vonzó divat

mely színek harmonikusan mennek együtt beltérben

Mely színek passzolnak egymáshoz? Az összes színátmenet sematikus ábrázolásában a vörös, sárga és kék az alaphangok, míg a többi – zöld, narancs, rózsaszín, ibolya – az elsődleges keverékéből származik, ezért másodlagosnak tekinthetők. Összességében az elsődleges és a másodlagos szín 12, és összekeverve 6 kromatikus árnyalatot eredményez: kék-zöld, sárga-zöld, sárga-narancs, narancs-piros, piros-lila és kék-ibolya. Ha harmonikus színkombinációt szeretne – a nappali falaihoz vagy a következő ruhájához, válasszon olyan színeket, amelyek a színkörben a lehető legközelebb vannak egymáshoz, például kék és zöld, sárga és narancssárga vagy piros és lila. Ha pedig erős kontrasztra törekszik, válassza az egymással szemben lévő árnyalatokat. Valóban olyan egyszerű megtalálni a megfelelő kombinációt, amikor a színkör a szeme előtt van, így csak kinyomtathatja és használhatja, amikor szüksége van rá.

Mely színek passzolnak egymáshoz: izgalmas kontrasztot hozhat létre

mely színek ötvözik ötleteket és tippeket

mely színek passzolnak egymáshoz élénk színek

mely színek együtt járnak, színkontrasztot állítanak be

mely színek mennek össze színkontrasztok belsőépítészet

mely színek illeszkednek a kontrasztos színekhez a belső térben

mely színek mennek össze a török ​​színnel

A kontrasztos színkombinációk vonzzák a figyelmet, ezért nagyon népszerűek a divatban. A kontrasztos színekben pompázó öltözék extravagánsnak és izgalmasnak tűnik, de alkalmakkor alkalmatlan lehet – például egy fontos üzleti találkozón, amikor az elegáns, fekete -fehér megjelenés jobb választás. Az erős színek frissnek és élénknek tűnnek, de használatuk során csak egy fontos szabály érvényes, vagyis – ne vigyük túlzásba. Két telített színárnyalat kombinálása elég, és a divatban leggyakrabban merész ékezetként jönnek létre, amelyek köré az egész megjelenés épül. Ugyanez vonatkozik a bútorokra is: képzelje el például, hogy hálószobája élénkvörösre vagy élénk narancssárgára van festve – az ilyen árnyalatok nagyobb valószínűséggel nyugtalanítanak és zavarnak elalváskor. Az erősebb hangok és a köztük lévő nagy kontrasztú kombinációk gazdaságos használata minden más lakótérben is ajánlott.

Mely színek mennek össze – harmonikus kombinációk

amelyek a színek harmonikus kombinációi

mely színek mennek össze sárgásszürkével

milyen színek passzolnak a hálószobához szürke színben

milyen színek passzolnak rózsaszín kék belső térhez

mely színek passzolnak a zöld pasztellrózsaszínhez

milyen színek passzolnak a modern férfiak

mely színek mennek össze divat mustár sárga kék

mely színek mennek össze falszín sötét nappali

mely színek egyeznek az analóg színekkel

milyen színek mennek össze kék árnyalatok analóg színek

mely színek passzolnak az analóg színekhez

Ha pedig harmonikus színkombinációt szeretne, akkor válassza az elsődleges színeket! A kettő vagy egy elsődleges szín és a semleges tónusok, például szürke, bézs, terakkota, krémszín kombinációja friss, telt és valóban jó hangulatot kölcsönöz. A harmonikus összkép a meleg és hideg színek kombinációjából is származik, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással. Elvileg a sárga, a piros és a narancssárga meleg színeknek, a zöld, a kék és a lila pedig hideg tónusoknak nevezzük. Ha kizárólag meleg vagy hideg árnyalatú ruhákat választ, először ellenőrizze, hogy az öltözék megfelel -e hajának és bőrtípusának. A meleg földárnyalatok egyszerűen kiválóak az enyhén sárgás bőrű és szőke, csokoládébarna és vöröses hajú emberek számára, míg az úgynevezett “porcelánbőrű”, halvány árnyalatú, fekete, sötétbarna és hamuszőke hajúak a hűvös árnyalatokat választhatják. . Az úgynevezett „analóg színek” kombinációja, amelyek ugyanabba a színcsaládba tartoznak, szintén nagyon vonzó és harmonikus. Kiváló példa erre az ugyanolyan színárnyalatok által létrehozott finom, monokróm megjelenés. Nagyon népszerűek a közelmúltban a belsőépítészetben, de a divatban is a pasztell színek, amelyek finomnak és finomnak tűnnek, és az elsődleges és másodlagos színek halványításával jönnek létre.

milyen színek mennek össze sötét színek belső

mely színek mennek össze szín design nappali modern

mely színek passzolnak a csokoládébarna fehér hálószobába

mely színek passzolnak a sötét tónusú faltervezéshez

milyen színek illeszkednek az elsődleges színekhez

mely színek passzolnak a fehér szürke fapadlós nappaliba

mely színek harmonikus kombinációkba mennek beltérben

mely színek passzolnak a semleges színekhez a belső térben

mely színek passzolnak a gyöngyszürke belső kanapéhoz

milyen színek passzolnak a pasztell színekhez

mely színek pasztell színekhez passzolnak