Belsőépítészet

Az otthonnak több természetre van szüksége: anyagokból, színekből és keverékekből

Természet az otthonban: zöld színű

A 2017 -es év zöldsége és a buja dzsungel felé mutató trend már megmutatja, hogy a természeti elemek jelenleg mennyire népszerűek az életben. De hogyan hozhatja haza a természetet egyéni módon? Milyen változtatásokat lehet gyorsan végrehajtani, hogyan lehet megfelelően elhelyezni a növényeket, és miért érdemes cserélni a padlóburkolatot? A válaszokat itt találja!

Zöld: 2017 -es szín

Az év színe Greenery: Color 2017

A Pantone Color Institute rendelkezik “Lomb„Megszavazták a 2017 -es év színét. A zöld gyönyörű árnyalata az élettereket reményteljes szobákká alakítja, amelyek álmodni és pihenni invitálnak. Az ipar ma már számos olyan terméket szállít, amelyekre a zöld szín jellemző. Legyen szó textíliákról, dekorációról vagy teljes bútorokról: A zöldség minden lakásnak fényt és mindenekelőtt természetes varázst kölcsönöz.

Az új kötelező darab: növények!

Az új kötelező darab: növények!

Újdonság az a felismerés, hogy a növények nem hoznak több természetességet az otthonba, de az új a bemutatás módja. A beltéri növények az elmúlt hónapokban a belső tér igazi sztárjaivá váltak, és nem hiányozhatnak egyetlen Instagram -fotóról sem. Kaktuszok, Pozsgások, Az Orchideák és társai legjobban csoportokba rendezve, a rivaldafényben felakasztva vagy közvetlenül asztaldíszként használhatók. A “Craftycloud” például azt mutatja be, hogyan lehet a kaktuszokat dekoratív módon használni terrárium formájában:

Az egyedi zöld vázak egyszerű vázákban is elegánsnak tűnnek, Kezelje a kosarakat vagy papírzacskók ültetőként. Ami nem hiányozhat, az az Macrame csomózási technika, Amivel az unalmas edények is szemet gyönyörködtetővé válnak. A DIY portál elmagyarázza, hogyan készíthet csomózott növénytartókat saját maga az ingyenes utasítások és minták használatával.

Mindenesetre egy dolog biztos: egy mini dzsungelben a természet könnyen és gyorsan be tud lépni a saját négy falába! És ha nem szereti az igazi zöld növényeket, vagy nincs helye számukra, akkor csak nyomtassa ki és mutassa be stílusos képkeretekben!

Az új kötelező darab: növények!

Természetes megjelenésű padlók: vinil, ceramin és parafa

Természetes megjelenésű padlók: vinil, ceramin és parafa

Kétség sem fér hozzá: a parketta a bestseller a vidéki ház berendezésében, és az is marad. Hátránya: a padló drága. Az anyag önmagában nem az árkülönbséget eredményezi az olcsóbb alternatívákhoz képest, sokkal inkább a bonyolult telepítéssel járó, néha magas munkaterhelést. Drága lehet, különösen, ha az extravagáns telepítési módszereket részesíti előnyben. Olcsóbb és vizuálisan nem kevésbé változatos alternatíva Vinil padló. Általában könnyen ápolhatók, tartósak, higiénikusak, csúszásmentesek, víztaszítóak és ideálisak allergiásoknak. A választék óriási, és számos optikai finomítást kínál. A klasszikus fapadlók barátainak örülniük kell a természetes szerkezetek olykor kiváló utánzatainak. Lakberendező Otthonpiac, több németországi telephellyel online innovatív kialakítású padló vinilből készült, amelyek dekoratív példaként szolgálnak e tekintetben.

A viszonylag új anyag nagyon ígéretes Ceramin. A fa- és kőoptika reprodukálása így lehetséges, és a szennyező anyagok teljesen elkerülhetők. A kerámiaszerű kompozit különösen robusztus, könnyű és vízálló. Ez is viszonylag olcsó Parafa padló, 100 % -ban természetes anyag, amely most ugyanolyan változatos dizájnt kínál. A parafatömbből főleg parafát vonnak ki. Előnyei a kellemesen puha séta érzés, a meleg és könnyen kezelhető felület és a jó hangelnyelő tulajdonságok. Ezenkívül a természetes anyag teljesen újrahasznosítható, és nem töltődik elektrosztatikusan.

A megjelenés mellett a következő kritériumok fontosak a padló kiválasztásakor:

  • Érzékenység a foltokra
  • Könnyű hitelesség
  • Használati osztály
  • Biztos lábúság
  • Vízelnyelés
  • Fektetési technológia (pl. Kattintórendszerek)
  • lehetséges szennyező anyagok

További tippeket és javaslatokat találhat a padlóburkolatokról itt cikkünk áttekintésében.

Különféle anyagok: márvány, pala és így tovább

Különféle anyagok: márvány, pala és így tovább

A bútorok, felületek, textíliák és dekoráció tekintetében a természet egyre inkább a magánlakásokba talál. Míg üveggolyó Érték és Tömör fa Szimbolizálja a kényelmet, hozza pala a természetes, de extravagáns elegáns a lakásban. A fekete durva felületek beépíthetők a konyhába padlóburkolatként vagy munkalapként, valamint alátétek vagy fali díszek formájában. Ami a konyhákat illeti, neves tervezők jelenleg arról gondoskodnak, hogy a fából készült konyhák újra igényesek legyenek. A legjobb példa: A 7 -es csapat konyhája, amelyről az AD magazin számolt be. Kilenc fafajtában kapható, és lenyűgöző vonalvezetéssel és ízléses felületekkel rendelkezik. A nemesek kombinációi még mindig lelkesedést váltanak ki Fa és fekete fém vége. Nem csoda, hiszen a pár eleganciát, természetet és hitelességet áraszt.

Következtetés

Különféle anyagok: márvány, pala és így tovább

Számos módja van annak, hogy a természetet behozzuk a házba, és hívogató karaktert adjunk a szobáknak. Gyorsan és olcsón alakíthatja át otthonát növényekkel, természetes textíliákkal és zöld díszítő elemekkel. Ha a költségvetés megengedi, és jelentős változásokat szeretne elérni, akkor érdemes cserélni a padlót. A nagy területek miatt a szobák ekkor teljesen másként jelennek meg.