Barkácsolás, ruhatárak és előszobabútorok

Készítse el saját cipőpadját: egyszerű utasítások hobbi kézművesek számára

Készítse el saját utasításait a cipőpadról

A folyosó megint rendetlennek tűnik, mert a cipő mindenhol ott marad? Oldja meg a problémát egy cipőpad építésével! Az összes pár cipőt elrendezheti alatta, és kényelmesen ülhet a padon, miközben felveszi a cipőjét. Remekül hangzik, nem? Természetesen a bútordarabot készen is megvásárolhatja, de maga építeni szórakoztató, és ebben a bejegyzésben egyszerű utasításokat adunk, amelyeket követhet. Reméljük tetszeni fog DIY ötletünk!

Készítse el saját cipőpadját: a szükséges anyagokat

Lépésről lépésre készítse el saját cipőpadját

Amint fentebb említettük, a cipőpadunk újjáépítése nem nehéz feladat – még azok számára sem, akik nem jártasak a kézimunkában, vagy kevés tapasztalattal rendelkeznek az ilyen barkácsprojektekben. Természetesen szükség esetén segítséget kérhet a házastársától vagy egy jó barátjától. Javasoljuk, hogy a bükk laminált faanyagot vásárolja meg a vaskereskedésben, és ott vágja méretre. Ön meggyőződhet arról, hogy padunk különösen praktikus: alatta legalább 5 pár cipő fér el. A bútordarab néhány kosárnak is helyet biztosít. Itt nemcsak cipőt, hanem kalapot, kesztyűt, sálat és egyéb kiegészítőket is tárolhat.

A cipőpad saját készítéséhez a következő anyagokra lesz szüksége:

 • 4 lábtábla – 450 x 115 cm
 • Fa ragasztó
 • 5 ütközőrúd -190 x 25 cm
 • 1 alaplemez – 1058 x 340 cm
 • 4 válaszfal – 243 x 340 cm
 • 1 fedőlap – 1112 x 340 cm
 • 2 oldalsó panel – 270 x 110 cm
 • Nylon tiplik
 • Fa tiplik (8 cm átmérőjű)
 • Tiszta kabát
 • Forgácslap csavarok
 • igény szerint: 5 polcos kosár hínár (Mömax -tól: 30,5 x 17,5 x 23 cm)

Cipőpad szerelési utasítások lépésről lépésre

szerelje össze az egész konstrukciót

Most lépésről lépésre elmagyarázzuk, hogyan építheti fel saját maga a bankot:

 1. Először hajtsa össze a pad lábszárát a végmaró segítségével. Csak a középső rész magasságáig hajtsa fel, és ne marja át a táblákat! Most vésje ki a vágónyílást – lehetőleg derékszögben. Segíts magadnak ebben a feladatban kalapáccsal. Ezután hajtsa be a fej belső szélét is a felületen lévő szakító segítségével. De ne marja meg a keskeny peremet – a kis érintkezési felület miatt. A legjobb ezt precíziós fűrésszel eltávolítani.
 2. Most fúrjon lyukakat a dübelekhez az oldalsó rész középső részének mindkét oldalsó szélén. Használja az alacsony ütközőt. Ezután tüskés jelölőtollal jelölje meg a fúrási pozíciókat a lábtáblákon. A fiókban – a középső tábla felett – helyezzen el egy 27 mm hosszú fiókot. Ezután fúrja ki a tipli lyukakat, adjon hozzá néhány ragasztót, és nyomja össze az oldalakat.
 3. Ezután fúrjon lyukakat a válaszfalak elülső fájába, és jelölje meg a pontos pozíciókat egy tollal a borítón és az alapon. Most fúrjon lyukakat a jelölésekhez.
 4. A következő lépés az alsó, a fedél és a válaszfalak ragasztása. Ezután fúrjon dübellyukakat az alapfej fájába, és takarja le, és helyezze át őket, ahogy már megtörtént. Ezután ragassza fel teljesen az egész szerkezetet, és nyomja meg feszítőszalagokkal.
 5. Ezután ragassza fel az ütközőcsíkokat. Óvatosan üsse be a drótcsapokat, és kalapáccsal csípje le a fejeket, hogy semmi ne csússzon el.
 6. Ezután csiszolja le az összes fafelületet. A legjobb, ha háromszög alakú csiszolót használ – ezzel a belső sarkokat is simíthatja. Ezután kezelje a padot átlátszó lakkal, olajjal vagy kemény viaszgal. Ha szeretné, ezeket bármilyen színűre festheti. Már be van fejezve!

Készítsen horogrudat a folyosóra maga

Vágó bár DIY

A saját készítésű cipőpad stílusos és rendkívül praktikus, de ha szeretné, sarokrudat is készíthet a folyosóra. Ott kényelmesen felakaszthatja a kabátokat, kabátokat, kalapokat stb. A horogrudat csukott szemmel is elkészítheti – ez ilyen egyszerű! &# 128578; Minden, amire szüksége van, 3 bükkfa deszka, amelyek mérete 1112 x 115 cm, fa dübelek, szögek és 4 vagy 5 kampó. Először is össze kell csapni a három táblát. Ezután egyszerűen rögzítse a szögeket a körmével, és kész! Természetesen csiszolni kell a sarokrúd deszkáit, és lakkal vagy olajjal kell kezelni. Végül egyszerűen szegezze a formát a falhoz.

Cipőpad fehér, elegáns kivitel

A cipőpad összeszerelése DIY

alacsony pad rekeszes folyosó cipővel

Építs egy egyszerű fapadot magad

Színes, saját készítésű horogrúd

Hogyan készítsünk horogrudat magadnak, utasításokat

Sarokrúd ruhákhoz és kiegészítőkhöz

Építsen praktikus cipőpadot a folyosóra

Cipőpad fehér színben, igazán elegáns

Szerelési utasítás cipőpad

Építsen sarokrudat, hogyan kell csinálni

Hacker szalag DIY összecsukható fa tábla

A vintage cipőpad romantikusnak tűnik

Praktikus cipőpad

Cipőpad puha, kényelmes

A cipők érdekes ötleteket rendeznek

Építs bútorokat magad

fehér cipőpad készen vásárolva

Cipőpad több rekesszel

Fa cipőpad két fiókkal

A cipőpad fiókok kényelmesen elrendezik a cipőket

Minimalista cipőbank

Pad folyosó a cipők elhelyezésére

kis pad két polccal

Építsd meg saját pad folyosóját a cipők számára

Banki cipő fa több rekesz

Skandináv folyosó pad

A pad előtti üléspárnája kényelmes

A pad cipő praktikus