ágyak

A 2018 -ban tesztelt legjobb dobozrugós ágyak – így pillanatok alatt megtalálhatja álmai ágyát

Az alvás nagyon fontos része a mindennapi életnek. Végül is életünk egyharmadát alvásban töltjük, körülbelül 26 évig. Meglepő módon körülbelül 7 évet is eltöltünk, hogy egyáltalán tudjunk elaludni. Ez összesen 33 évet, azaz 12 045 napot jelent, amit összesen ágyban töltünk. Lehet, hogy azt hiszi, hogy ez egy elvesztegetett idő, de tévedne. Az alvás révén erősítjük mentális egészségünket és immunitásunkat, javítjuk fizikai közérzetünket és szabályozzuk súlyunkat. Minél jobban alszunk, annál jobban tudjuk élvezni az életet. Mindezekre tekintettel arra a következtetésre juthatunk, hogy testünknek csak a legjobbra van szüksége, és jelenleg az amerikai dobozrugós ágyak a 2018 -as tesztben a legjobbak, amelyeket a piac kínálhat Önnek.

Ezek a bútorok a 19. század óta bizonyítottak, és a modern fejlesztések segítségével tartósak és kényelmesek. De egy új ágy vásárlása nem kis befektetés, és a már rendelkezésre álló modellek olyan sokak, hogy a keresés nagyon unalmas lehet. A szükséges konzultáció nélkül a gyönyörű megjelenésű ágy gyorsan rossz vételnek bizonyulhat. Az Dobozrugós ágyak tesztje 2018 a boxspring -től jobb összehasonlításban a 20 legjobb dobozrugós ágy. Ez a német webhely az ügyfelek tanácsadására specializálódott, és részletes és ingyenes jelentéseket kínál a rugós ágyak különböző modelljeiről. Az alvás kényelmének szakértője, Patrick sokéves tapasztalattal mindig rendelkezésére áll minden kérdésre és javaslatra, és mindig kiváló tanácsokkal lát el.

Stílusos, modern, kényelmes – így képzelheti el a dobozrugós ágyat

A legjobb dobozrugós ágyak a 2018 -as tesztben, még kisebb, ágyas dobozos szobákban is

Melyek a dobozrugós ágyak tesztelési kritériumai a boxspringbetter.de 2018 -as tesztjében??

A tapasztalatlan vásárlónak egyáltalán nem könnyű felismerni a jó ágyat. A megjelenés és különösen az ár nagyon megtévesztő lehet, de az alacsony minőség csak később derül ki a hátfájás és a kimerültség miatt. Pontosan megteheti, mire kell figyelnie, ha dobozrugós ágyat vásárol itt felolvas. Szerencsére már kímélte magát a fárasztó, hosszú kereséstől a legjobb dobozrugós ágy után. Összesen 20 modellt hasonlítottak össze részletesen és teszteltek 5 szigorú kritérium szerint, alkategóriákkal. Ezenkívül összehasonlították az árakat, valamint azt, hogy a kereskedő garanciát, tesztalvást és jó ügyfélszolgálatot kínál -e.

Természetesen az alvás kényelme az elsődleges prioritás, amelyet a matracok kivitelezése és minősége, a felsőrész és a keret, a gerinc támogatása, a pont rugalmassága és a rezgések átadása követ. Az eredmény olyan rugós ágyak, amelyek nemcsak kényelmesen alszanak, hanem az optimális kikapcsolódás és helyreállítás helyszíne is egy nehéz nap után. Dőljön hátra a párnázott fejtámlán, és élvezze az egyedülálló kényelmet. Akkor aligha akar újra felkelni.

A rugós ágyak sokféle változatban kaphatók

A 2018 legjobb teszt dobozrugós ágyai fekete színben

De melyek valójában a dobozrugós ágy előnyei és hátrányai?

A rugós ágyak manapság igazi luxus trendek. Egyedi megjelenésűek, szerkezetüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően bármilyen belső térbe beírhatók. De vajon a dobozrugós ágy valóban csak előnyökkel jár, vagy vannak hátrányok is mögötte? Majd megtudjuk.

Nem csak kényelmes, de nagyon dekoratív is

A 2018 -as teszt legjobb dobozrugós ágyai sötétszürke színben, stílusos hálószobához

A dobozrugós ágyak előnyei a 2018 -as tesztben

  • A jó rugós ágyak három részből állnak: a rugós matracból, a felső matracból és a fedőrétegből. Ezek a rétegek kényelmes magasságot biztosítanak, ami megkönnyíti az idősek, valamint a hát- és térdfájdalmas emberek be- és kiszállását.
  • Ahogy a neve is sugallja, rugós rugókat használnak dobozrugós ágyakban, lécváz helyett. Kiváló minőségű ágyak esetén ezeket külön szövetzsebekbe varrják, hogy megakadályozzák a dörzsölést. Ha a fadoboz forgácslap helyett tömör fából készül, akkor a dobozrugós ágy garantáltan hangtalan lesz.
  • A jó dobozrugós ágyak a 2018 -as tesztben jobban megtámasztják a hátat, mint bármelyik másik ágy, mivel egyszerre három különböző matracot használnak.
  • Ezek az ágyak nemcsak szuper kényelmesek, hanem nagyon szépek és dekoratívak is. A modellek többféle színben és kivitelben kaphatók, amelyek a hálószoba dekorációjához igazíthatók.
  • A rugós ágyak jobb alvási környezetet biztosítanak és higiénikusabbak. A rugók közötti levegő folyamatosan kering, és így megakadályozza a penész és a szagok kialakulását. A fedőlap borítása bármilyen mosógépben 30 fokon is mosható.
  • A legtöbb rugós ágy kényelmes fejtámlával rendelkezik, amelyeknek támaszkodhat, könyvet olvashat vagy kedvenc tévéműsorát nézheti.

Hangulatos és tökéletes összhangban a hálószoba vidéki stílusával

A legjobb dobozrugós ágyak a 2018 -as tesztben barna és fehér színben

A dobozrugós ágyak hátrányai a 2018 -as tesztben

  • A rugós ágyak sokkal nagyobbak és nehezebbek, mint a legtöbb ágy. Tehát ne hagyja, hogy az ingyenes szállítás becsapjon. Kis helyiségekben egy ilyen ágy szinte az egész szobát elfoglalhatja. A fejtámla nemkívánatos a tetőtérben is. A rugós ágyak nélkül is kaphatók.
  • A minőségnek ára van. A dobozrugós ágyak a 2018 -as tesztben ezért lényegesen drágábbak lehetnek, mint más modellek. Ez azonban elsősorban annak köszönhető, hogy csak komplett csomagként értékesítik őket. Ha egy komplett rugós ágyat összehasonlít egy normál ággyal, ahol minden alkatrészt külön kell megvásárolnia, az árak szinte kiegyensúlyozzák egymást.
  • A „dobozrugós ágy” kifejezés jogilag nem védett. Ezért sok olcsó hamisítvány és utánzat áll rendelkezésre a piacon, amelyeket a tapasztalatlan vásárlók könnyen félrevezethetnek. Többet megtudhat róla itt.

A 2018 -ban tesztelt legjobb dobozrugós ágyak - így pillanatok alatt megtalálhatja álmai ágyát

Következtetés: A dobozrugós ágyak a 2018 -as tesztben nem egyszerű bútorok a hálószobához. Ezek a kényelmes és hosszú élettartamú szabványok a luxus belső térben, és elegáns szemet gyönyörködtetőek. Győződjön meg minőségükről a legközelebbi bútorüzletben. Ha egyszer egy igazi rugós ágyat érzel, nem akarsz második ágyat.

A fejtámla lehet alacsonyabb vagy teljesen hiányzik

A legjobb dobozrugós ágyak a 2018 -as tesztben fejtámla nélkül